BEWARE OF FAKE EMBASSY LINK

Please hide my id,guys please be aware of a man by the name of rayan Thompson that claims to work at the embassy that so Visa application he is a big theif him tek over 50 people money and give dem date to go up a the embassy and nobody name is in the system…guys please aware of him he is friendly and will trick you in getting ur information claiming he can get you Visa but after him tek his money you nah hear back from him

One thought on “BEWARE OF FAKE EMBASSY LINK

1. From me bawn till now me a hear bout links a embassy and me no know how dat possible cause when me did go me no see no black smaddy round di counter. One time somebody trick one a me uncle and goose him 100,000 dollars tell him say visa sure. Him fix up me uncle inna wha black shirt weh “glow in the dark” say a dat fi show who fi get it or not. Now me no know if dem never member fi turn off the light when a difficult him turn or him did miss the appointment but he came away with a green piece a paper and minus 100,000.