HOW COME A PAT ARRANGE FOWL FUNERAL?

PAT AND FOWL WERE FRIENDS FOR MANY YEARS AFTER DEM DONE DEAL……FRIENDS TO THE POINT WHERE PAT GI FOWL A FEW GIRLS IN THE AIR JAMAICA CREW….EVERY FISH FRY AND PARTY PAT WAS THERE AND FOWL SPOKE OF PAT VERY WELL……………….BUT TO HOW FOWL DID FULL A WOMAN HOW COME A PAT STEP FORWARD FI ARRANGE DI FUNERAL? WE WAA KNOW CAUSE A TWO OOMAN FROM FARRIN FOWL DID DEH WID BEFORE HIM DEAD…DI WIFE NEVA SHOW UP……..LENA SHE LOOK LIKE SHE REACH LATE…SUH MI WAA KNOW IF A PAT NAME DID INA DI TINGS DEM …HOW SHE GET SO MUCH ACCESS?

19 thoughts on “HOW COME A PAT ARRANGE FOWL FUNERAL?

1. Rip fowl but I want to know this why so much british colors as if the man was born there pat deh roun fowl long time she no leave him out at all even when him have 100 woman

1. DI WIFE NEVA SHOW UP……..

Was Fowl legally married? What is the name of the “Wife”? Who is this Pat girl? Where are Fowl adult children?

2. Me reach late and she reach after me, and before she head to the church girl stop and take pictures with all the family members she could a find! After the photos then she go in the church!

3. War? Control?

“A PAT NAME DID INA DI TINGS DEM …HOW SHE GET SO MUCH ACCESS”

Met’s version (although a question form) rings more true. It’s possible that he has always had these affairs in order due to the attempts on his life a few times.

4. Follow her on insta and it look as though them really close she I think took it the hardest I feel it for her not gonna lie

5. shhhh, is 2 person control fowl money, his big sister and her son. no body else. Uno realise the funeral was not nothing butusih like other dons, as much as fowl was u know what, him come from decent family uno can stay dey, gal can fight all dem want whatever fowl big sister says goes a dat uno need to know and know say a fowl nephew a the real big boss and him nuh nuff up himself. uno go duh uno research, no war can gwan over nothing that fowl have uno hear, fowl son have to hold a seat when it come to fowl big nephew ELDA. uno go duh uno research pon ELDA das a no nonsense man uno hear.

6. Well damn if no one knew Mr. Elda and him business they sure do now. You’re one not to be trusted. Your mouth run like pipe.

7. ‘STACY’ —– GO SUCK OUT YOU MUMMA AND YOU PUPA AND WRITE YOU RIGHT BLOODCLAAT NAME AND DONT LET ME WRITE IT MISS PUSSIHOLE!!!! I KNOW WHO YOU ARE, YOU CANNOT AND I REPEAT CANNOT FOOL ME

8. ANON EVERY BODY KNOW ALL THE PEOPLE AND WOMEN IN THE BRITISH CREW DEM WELL KNOWN AND DEM PICTURES ALL OVA WHEN THEM KEEP DEM HYPE DANCE SO THERE IS NOTHING TO HIDE. LENA AS HAR NAME SUGGEST IS VERY LEAN, NO ONE KNOWS WHO IS FOWL GIRL, FOWL RIGHTFUL WOMAN WORKS AT A FINANCIAL INSTITUTION AND SHE IS A MANAGER A DAT UNO NEED FI KNOW LOL, FOWL RIGHTFUL GIRL IS NO BUTU SHE VERY HIGHLY EDUCATED, LOL UNO GWAN SPECULATE ALL UNO WANT WHO A THE RIGHTFUL GIRL LOL, POOR UNO.

9. mixx up, uno copy and paste pat insta mek mi see har nuh, mi see marsha own already, marsha full a make up like dem a make face powder pon har, marsha favor man royal dwl. what the hell was dat marsha wear to fowl funeral, she look very butuish wid har damm titi dem out a door, she should a cover up and look decent fi once. she a show ring say a fowl buy it fi har hahaha, lol. Lord help dem, poor fools nuh know say fowl had his right girl under the radar hahaha. uno gwan go fight now and cuss haha uno see who planned his funeral, lol wink wink wink hahaha dwl, mixx up. marsha fren tell marsha say she nasty u nuffi wear clothes and mek it draw in dirt that is nasty.