R.I.P RAMBO

DEM SEH A YOOT SHOOT HIM LAST NIGHT…ANYBODY HAVE DI RES A WHEY GUH DOWN MEK A LINK

22 thoughts on “R.I.P RAMBO

1. Who him be and where him come from? Sender? where did he get shot? Such a young person, R.I.P. These now a days pickney not spearing no one.

2. crying ,me fren dat, I guess who did fraid fi him now can come out a hiding cause say him dead big up the crew they know who

3. Wrang nickname him get….. cause movie star Rambo still a live all a now.

1. Latty seriously wtf kind of a comment is this ?
      U don’t have to comment under every post enuh
      especially if u nuh have ntn sensible fi seh
      Nuh worry wi see yuh Cho bc !

RIP RAMEEZ ! Still can’t believe ah swear

4. Most of the men who I follow on IG are devastated over this. The comment section quiet under their posts so mi affi wonda.

5. Met mi hear him just come back from Miami last night
    And decide fi go a rd and him n a Yankee nigga Ketch up inna
    Argument ova wa idk but ntn more dan drunken argument bout fckry
    And dem slap him weh

6. Latty u fi chill enuh… Jah know me nuh mean fi laugh but dah comment deh… Lol … Rip young man … Jah know it rough inna di Gideon yah now … Only God can help we … Dats why me done wid road … Nothing out there but trouble ….

7. dem man yah a bronx gwan like dem bad too much… nuh man nah tek nuh chat or bad up try know dat yankee niggas a di wrong niggas fi f**k wid… him just come from miami and not even one day pass and him cah stay home wid him pitney party ago be di death of dem.. dem lucky dem fi stay home

8. Rambo nuh listen him just follow back a man and gwaan bad see deh him dead and Duran bag white one don and all a them still alive . Him should a just calm down and build and gwaan work on fixing him life with him child . Smh boy give weh him rass life only 28