SEAVIEW’S BEST STEPPING OUT

21 thoughts on “SEAVIEW’S BEST STEPPING OUT

1. is who photoshop out ramping plaza,shop,center,mall whatever she now name side like dat :ngakak :ngakak :ngakak

2. No sah….ah Reka dat in pink??? If not she fava har baaaaaaaaadddd

3. One in the pink not a ugly girl but i would wear a different get up wig fit u…..lady in the black u a dibble dabble inna di bleaching it nuh reach yet leave it as that my go nuh further….Blondie u wig fit u but Mi wouldn’t wear dat the at up the is not everything fi everybody u thighs dem perfect example….lady in the blue ur a nice looking lady show seh u nuh haffi bleach to be seen u nuh look bad at all .

4. RAMPING PPAZA SHOP
    ITS GOOD TO SEE YOU WITHOUT FILTER
    me still in shock lol
    What a difference NYC party picture men compare to yard picture men

5. weh so much bad gal come from innah one reel .. lawwwwwwwwwd mi fraid of everyone of them.. look how them look rough and hagggard

6. lady in blue look like she can just flick u over desso.. and is wah duh yu yiebrow dem ah so dem lopsided..
    lady in pink and blonde hair you belly lick right in but the cellulite mama,, and buy yu shoes size.. di slippers is allikle bit short.
    mi no have no words fi the woman in all black all you shoes a drop offah yu foot my good unnah stay bad and the foot them innah the full black my godd dem cant get no darker
    pinky bruster.. yu look like the gal dem ah nigeria.. innah dirt road wid high heel are you forreal… aw mash yu go fi mash dem up, huh?
    unnuh no have nobody fi send fi unnuh fi come merica.. stow away pon a boat all when yu cant swim

7. Everyone has such horrible taste in foot wear. Just cause the shoe has the same colour aa your outfit doesn’t mean it’s a good look. U all look so tacky and mash up leave partying alone.

8. Dem gyal look like some creature from world of Warcraft. Dem need fi hop back pon dem broom and chuck off into one volcano.

9. Somebody cant tell odette to stay home where are odette friends thou jehovah where?? Was she doing a peptobismol promotion or is the new pink panther show open at carib
    Odette please to stay home
    I see you come out always tacky
    Not a good look
    You not a bad looking girl