YUH SI HOW MACKEREL OUTA ORDER ?

She charge me a money and when she come she see the event lit so she try to charge me more but a deal is a deal right i event went ahead and buy gyal them mascorto
Put them a vip
Gyal reach party 2-47am booking was for 12 am n I don’t say ntg
I booked her for another event in Portland I paid her 1/2 the money now she’s fussing caz she don’t wanna pay bk

13 thoughts on “YUH SI HOW MACKEREL OUTA ORDER ?

1. mackerel is getting ahead of herself it seems. i’ve heard quite a few people complaining about her mainly party promoters she has to do better if she intended on getting far in this business

2. Mi seh, dis come een like di LONGEST DAY EVERRRRR, like when will this bitch just GO SOME FU@KING WHERE and NEVERRRRRRRRRR EVERRRRRRRRRR RETURN???????

3. Mackreal mi a get cliding now, all mi teeth a nedge. A di devil yuh want use yuh?? …A bet school huddn done suh like dis. Kuh pan yuh wah naaa have shit a behave dem way yah wid ppl. Humble girl. Go and hug ur child an kiss him an mek sumting from di likkle publicity wah yuh get an nuh mek it be nuh backlash fi yuh son. What a waste! I hope u can show him what u accomplished from all this. I already told u more ppl were laughing at u than laughing with u so yuh shudda prove dem wrong but yuh a pree diff anyways next….. From di time till now yuh shudda have a likkle ting a push round wid yuh son inna di back seat an such di same videoing and some schooling wid yuh bookings pan di side a video an a show di world weh a laugh seh a u laughed last my girl. A dem tings mi did see fi yuh… Move man too dunce.

1. That’s not her communicating with him, it seems as though she has entrusted her “best friend” Abby with her bookings.

4. This is the beginning of the end. What did happened to gully bop? And him could also dj still. Humble yourself, because you have nil talent, don’t you see that you are like a circus us clown ?

5. still dont understand the fascination with this little girl… she acts like a complete idiot and people praise her for it.