YOUR MAIN IS RICH BUT YOU AINT GETTING THE RICHES #FACTS

YOU 21 WITH A KID AND A TALK BOUT MAIN……..DI MAIN SUPPOSED TO MOVE YUH FROM THE ZINC FENCE THEN..REMEMBER THE MAIN HAD BUILT A HOUSE FOR HIS MAIN BEFORE SHE DIED, THE SAME HOUSE YUH PALAAVING IN NOW…….BUT YOURS STILL HAVE ZINC IN 2017 SUH YUH CUDDA DO WIDOUT THE BRACES CAUSE DI FENCE IS VERY PRESSING. BOO YOU STILL LIVING IN GRANTS PEN SUH MI NUH KNOW HOW YOU AND YOUR SISTER REACH PAN SOCIAL MEDIA WID UNO GHETTOFIED @#$^&**

20 thoughts on “YOUR MAIN IS RICH BUT YOU AINT GETTING THE RICHES #FACTS

1. All mi know is that Met Joe ain’t spending shit on her put take her to parties. Her sister need to have several seats, big and cayliss fi a dam married woman. I know is her sister but good God Joe could be her daddy 2 times over.

1. Joe need
            to be taught a lesson..
            Give
            me him links him old foot need fi stay one place.. A nuh pum pum alone hold dem old man yaa. Oou. Haffie smart

1. Met!! What shenanigans is this?

Joe play daddy, but me highly doubt this ugly girl a get inhouse treatment.

Senzinia…my girl! Braces don’t come in high end! The only thing highend is the doctors price base on his/her student loans or alma mater dues 😀 😀

2. Melissa Moo Young is a bitch long time. Her sister is just following in her footsteps. Melissa can’t help but be a gully rat, the ghetto inna har nah come out. Her husband is the best thing that happen to her. The man not even know the half of how awful this family is. Craig need fi see this. I’m sorry for her daughters, they go to a really good school but dem madda is a gutter slime. Melissa di people dem a Grants Pen hate yuh, yuh sister tek Joe and nuh have nutten fi show but braces??? GTFOH, a better unu guh siddung. Unu f**k like stray dawggggggggg. Mi glad di people dem fix unu rassssss.

1. Question Melissa husband a old man too and why don’t they talk to the other sister a wah ?

1. Craig nuh suh old enuh. Mi nuh really know di whole story bout di other sibling. One thing mi know she is not like dem.

2. Craig is not old him just gray up. He is really nice. Him prob 36 now and is a pilot. Craig mother couldn’t stand Melissa.( I don’t know about now) Melissa bitter cause Craig have a child on her.

3. Uno dwan fuk wid a russian mafia uno hear. Joe a drugs russian mafia, uno gwan till uno family dem disappear one by one. Go duh uno research before u fuk wid white man or men that are not from jamaica.

4. I CANNOT f**king staaaand Mellissa , is like a fi har hole Joe a fck out, a pure hype she hype ova Joe and him money and blow things outta proportion. But mi get fi understand that Joe is not on social media suh him nuh aware a di f**kry weh a gwaan. This gyal a gwan like a she run Sumfest. Mi sehhh mi cya wait fi dem flop nuh bloodclaat.