YOU KNOW WHY YUH NEVA CONFRONT DI MAN

So this is for all of the mix up ppl inna Philly that love ppl business. Put ya money where ya mouth is. Facts silence gossip so go add more to this. Unnu need fi leave ppl business alone and focus more pon the miserable life weh unnu ah live. Live,Love,Laugh. CAUGHT IN ACTION B*TCH
k1
k2
k3

35 thoughts on “YOU KNOW WHY YUH NEVA CONFRONT DI MAN

1. Good morning Met, Matters,peepers & others…be of that’s why sometimes mi fi just read an cut mi yeye on certain topic eno . Hey girl why u feel like u could an come ova come get weh wid u foolishnes eehhh???

2. Not a rerrrrd. Dem always tink Pinkwall ppl a idiot. Nuff nuff of the regulars are very intelligent ppl. Educated with common sense. Smh. Dem too idle. Mi naw looooook

3. Why bother man….yuh done know ah di ooman man ….yuh all inbox & call har….what you Neva think she woulda screenshot it? Lmao real fool….you just want everyone else to know seh yuh pregnant fi byebye…..disgusting…take care of your child lady and leave the man’s woman alone….talk to the person weh breed yuh

4. See it deh in living color, same thing B seh. This young lady just want the world to know she pregnant for bye bye. Girl bye bye you Mek you bed now lidung inna it.

5. Yassssssssssssssss Gawd!!!!!!! See it here now ahhh boy again y do u need to contact the lady u n har inna any dealings??????????

6. She still fi get punch inna har shit! The woman de work and have to a read such a nerve racking message. She deal with it properly.
    Wife, sweetheart, prostitute or watever KEEP ONU MAN ISSUES BETWEEN ONU AND DEM AND STOP INCLUDING THE OTHER FEMALE IN THE SHIT!
    Whenever a bitch come off like them above the nasic flaws of ALL human you know dem grime factor off the phucking charts :alay
    Bitch busted :ngakak

7. Boy I am still not going to bash her, I guess it was the shock of it, seeing him and his woman, and knowing she is pregnant, I think she felt bewildered, all she had to do was talk the absolute truth, and that was to say that she did contact the woman, which a lot of us has done, this is not strange, and she didn’t disrespect his woman. I feel sorry for you, you have a decision to make girl, you’re on your own with this baby. These men are so lie, I believe you for some reason still, even though you lie about not contacting her, all you had to do was be a big woman and say yes, I did, as I wanted answers, as i did not know about her, so yes I reached out to her, instead of lying, now you lost your credibility. Good luck any how, and stay strong. Remember you are pregnant, you don’t need the stress at this time.

1. i’m with you on that one
      she prob didnt know and is shocked and wasnt being disrespectful and of course men always lie and never cough up the truth so she contacted wifey

8. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……
    I wasn’t even gonna comment cuz from mawnin mi watch how she still in de fuss chead a ansa ppl but from dis guh up till nung she can’t even type Morning in it?!?!?!

9. Biatch you ain’t know what a FaceBook was though??? Mi say, she need one open hand bax to her jaw cawna!!
    Now go sit down with that little belly and ponder on where you went wrong!!

1. I doubt she a breed. If she was she wouldn’t be so damn calm and the only things she defending are her ignorance of another woman when a only night time they met up…a few times, along with this rambunctious website 😀 and her sainthood.
      She need two rass lick.

10. Sender have been commenting today. This morningI think it’s still on yesterday’s thread. And anyone can make up Facebook shit. I don’t believe it. Cutie ALWAYS had some shit going on with bitches. Who’s to say she ain’t make that shit up herself and send it to met?? It’s possible. I agree sender ain’t say a bad word about cutie!

1. So senda….why yuh pretend like yuh nuh know cutie and you do? Yuh pretend like yuh Neva hear bout pink wall and you have? 9maybe not often still, like how you think we would just believe your story just like that and a come wid different name like wi nuh know ah you)…She always have shit going on with bitches? How you know ? That’s why I was here patiently waiting fi yuh get expose damn liad…pink wall may have 2 or 3 resident idiots lol…..but majority ah wi are educated and highly intelligent….not so easy to fool us boo.
      How many times do you people have to be told….go learn likkle bout di technology weh unno ah use man….y’all still don’t understand what an IP address is man? You really can’t hide from anyone who wants to find you online….ah nuh police alone can track idiot….please use the internet to go learn something and low wi out ah yuh f**kery ….mi nuh believe you ah breed and if you actually are…..you’re a careless bitch bout yuh deh ah dance wid 3 months belly….damn disgusting….like why is it so hard to stay your breeding ass at home? I did it….mi baby almost one and I barely go out…once in a while….party hard if you want before you breed….shit that’s what I did in mi 20″s….mi enjoy myself….had my baby right before mi 30th bday and I cooled the f**k down…ah suh it fi go….shit…
      And now mi all annoy mi own self bc mi write one epistle fi yuh and yuh probably not even ah breed or even better….yuh probably dash weh di belly already…..mi hear bout dem con artist psychopath type broads already…dem really out deh ah do di devils work……dos is straight up mischief!

1. Dwlllll. Mi haffi laff how u say yuh annoy yuh self. Lol. Hush yah Saran. Mi feel yuh annoyance too. Smh. Lol.

11. PP a truuu inuh a truu u a talk u mek a lot of sense! She is only defending the fact she ddnt know of the other pumpum

12. This is one huge cover up. It ain’t got shit to do with contacting wifey. That’s just a smoke screen to keep people running in circles around the real issue. She telling lies to keep you from the real truth of the matter. Why? To protect her and the child. If the truth come out what will happen? She deal with threat, accusation, judgement and not defend herself….why? Stop an think.

13. Needleye101 mi forgive yu..Cutie a mi chargie fram long time..shi love di war and all..lol..but shi a chill fi a while now …shi get a life together and now dis gurl waan draw har out..kmt..mi beg har fi stay outta truble..big up yuself mi fren cutie..

1. Cutie cah keep no fren fi long. YOu must be one of her many sisters. lmao
      Mi surprise she deh wid Bye Bye. wasn’t it last year she did well deh wid ROund and brown Jennifer son ? and also wah Kill off di Junju family Ball head fi har husband? so Cutie need fi go rest har panty now. Fi a big 4o odd y/o gal she no teck enough carless buddy yet?

2. YOu ah Cutie fren and you proud fi say she love di war? are you seeerious? no di same Badnesss meck Cutie Mother gone now? RIp. But i though this would at least make her more humble and calm and respect life and live for her kids dem. You can teck dem out di Ghetto but di Ghetto naw leave dem. Prime example.. She will learn one day i hope.

14. Me think a cutie or her fren fem mek deh fb deh. It mek after the post go up. And message send after the post go up.
    Naa say me believe yesterday senda but me naa buy deh fb post deh…

15. Messages sey Sunday..post put up Monday..mi naw mek yu draw mi out like mint tea..cutie and dat ooman son lef bout 5 years now get yu facts together. Am the one fren wey cutie ago have fi life..sund like yu jealous of cutie n I…listen i dont lie i just state the facts..unu lo cutie alone di gurl a live har life an gwaan drink unu haterade….Bye Bye sey Cutie…

16. Sometimes God ordain certain paths for our own protection. I always preach marry first then get pregnant cause at least if you married you assured certain provisions. This is just my opinion and mine alone, I know others have them own ideas, but too many women allow any random person fi breed dem much too often, any man wah no meck any sacrifice fi you can just breed you suh. Hellz no, look how Jacob slave fi get Rachel, is so man fi sacrifice fi get your womb and heart.

17. Deh cayliss gal ya (Senda) need fi go dash weh that unwanted belly. Lowe the man and him woman wid your liad self….f**king shithouse. A so unu run een pon people relationship all the while and then play victim. Me just really sorry seh some of these men no more careful and stop breed dem ole reprobate yah….Move your bombo wid your liad self. Bun mi fi you. Me deh ya a read and think the gal a victim when done you well know the truth. RUN WEH FROM YAH SO…..