YARDIE AND DI PASTOR

MI WAA KNOW IF A VICTORY IN JESUS OR VICTORY INA DI SIZE 11 SHOES DAT SHE A BUY ALL CLOTHES FI MAN JUS SO. THIS PASTOR PLANNING A BAPTISMAL

66 thoughts on “YARDIE AND DI PASTOR

1. Mi nuh sleep last night. Mi a bleach pon di post from yessiday. Murderrrrrrrrrrr. Heeeeelllpppppppp. Dis waan more dan crowd. It waan nuff more ppl like di million man march. Nose naauughhtttt.

2. Yardie please read between the lines. Dwllllll. She say she want yuh in a “suite” (hotel suite) den she use di word “tie”. She go tie up yuh raas ina the hotel suite an beat yuh till yuh size 11 shrink. Den she jus spin yuh 2 time an cry VICTORYYYYYYYY. Ha hayyyyy. Mi nose. Sometimes yuh “of to” to tek bad things mek joke. Yardieeeee. She don’t know what “encapturing” mean but mi sure she know how to hook up yuh wardrobe. Dwllll. Yardiecyuh mean fi say captivating”. :tkp :tkp :tkp

3. Manners and respect to Met and all. Yardie have mi buss out a big market ooman laugh @boss chick wifey move. Then mi nearly choke pon di encapturing!!! Yardie yuh bad like ebola. I’m not a regular, but you’ve got my vote to remain right here on the wall.

By the way, why yuh neva correct the pastor lady grammer?

1. Him cannot correct har cause dollaz haffi ruuunnnnnn. She can talk all ina gypsy if she want. Speak ina tongues. Him doh care cause a him say Western Union an Western Union say himmmmmmm. I weaaakkkkk

1. Mamacita, yuh have mi ah draw fi asthma pump and I don’t have asthma!!!! Flat f**king line!!!!!Mi seh mi head hat mi, when mi si the word ‘suite’. Sweet Jesus tek di wheel. :ngakak :ngakak :ngakak

2. Yuh tink YLT s fool? He knows there is no polite way fi correct somebody grammar. But yuh know in inwardly cringe when him see suite. Yardie put him hand pon him heart and raise one to heavens and seh,”God,as long as the name spell gud pon the W.U.form,amen!”

3. :hammer :hammer :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

A fine husband he shall make until she wear me poor bredren out…VICTORY YAH YARDIE

4. Loafers in size 11. —– check
    Ticket non-stop to JA. —– check
    Spending money from collection plate —- check
    Holy water ——check
    Horny Pastor lady all dolled up to meet
    the one and only YardieLoveThug. ——check check check check

Murderrrrrrrrrr

5. Yes darling, this is verrrrryyyyyy encapturing, no sah, Yardie top of the hour to you, a u say Victory on the way to Western Union. Big up u dam self my youth. Pastor can get it, nuh true?

6. Yardi sey the pastor smile is encapturing..but a enrapturing him mean.yardi u not to make no mistake u thing fi always in line.you know mi hv a funny feelings bout this pastor she too ready.yardi big up ur damm self lean on straight the wall need fi hold it up so plz dont go.

7. She neva hear sey when u buy man shoes “dem walk ova u then walk out ur life”….. so mi been hearing

8. No sah mi love it bad,praise Jeezas. Yardie it nuh matter who u tink u are reverend Make over gonna mek yuh into what she wants yuh to be. So if yuh come in a coat of many colors she goin change it. Yardie surrender yuh heart and yuh garments and di size 11.VICTORY.

9. Yardie u have made my month lmaooooooo mi say when pastor say whey dat mean thuggie just switch gears fast fast n say zeeeee breast dem :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi caaaaa laff to hard right now but yardie u win

10. Yardie well skilled when she seh weh enrapturing mean,YLT just compliment har boobs. Boss move Yardie,boss move.

11. Woulf it be weird if during the sort out Pastor deh pon,”oh Jesus, oh God?”
    Lol is waan more ppl,did fi be a movie.Met since you are a good writer,write the script. Mi caan act but I will play the role of the custom agent who gi yardie a gud deal pon the barrel. I leave the other casting up to the metters.should the movie be called Victory! Or Yardie and the Pastor?

12. *covers mouth with hands*

I have to stifle this laughter. OMG! Tears, real tears!

Weh yuh seh….titty dem long like pillow? Rest yuh head?

Nah, mi gone. Lata :tkp

13. I’m telling you, Yardy made my day. Yesterday I had such a bad day at work with some of the vipers that I work with and as I reach home and log on to JMG, my mood changed immediately, from Yardy post to the comments have me laughing like a mad woman. Thanks for your site Met and Yardy, don’t leave us.

1. Me seh no sah,a “enrapturing”yardie mean enuh. Imagine if him did use the right word,how the pastor wud be “enraptured.” she a go be enraptured when she get yardie thug loving.

14. Good Morning Met, Metters, Peeper’s nd Others….

mi seh Pastor Encapturing is one horny lady..dem yawdie him knw weh a duh enuh _______________________________ :ngakak guh rest yuh head pon har busom yes dwrclllllllll

15. Sighhhhhssssss……………… i could say so much but, no comment!

Met, have u ever done a psychology course?????

1. Met u know mi nuh like how u gwan or a YLT cuz between 8:10 and 8:25 when the $ send off and she tell him di secert word dat is 15 minutes enuh. Wat happen between da 15 minutes deh? I wanna knoeeeeeeee

16. I guess I’m the only one who realizes that YLT is truly gay! This is unacceptable and deplorable behavior. If you’re so bossed up and got a life why you taking woman money? something tells me you’re the type to go on Facebook fishing for women to use. So many women here rejoicing over this filth smfh!
    Nothing about this is funny, this man is GAY !I really dont get the big joke in this. Sure, lets all laugh ah gay man clowning a nice woman smfh

17. Keep on guessing so wat if him even gay u have a problem wid it or nah?? Did yardie put a gun to her head and tell har fi send him money?? Seems like you were cat fish one too many times why u Suh bitter low di Mon an gweh

1. stfu YOU ARE WHAT’S WRONG WITH THE WORLD.
      I’ve read your sad comments & you’re bitter and filled with nothing but pure hate. MOVING RIGHT ALONG did i even address you? have several seats lady/mistress/sidechick/concubine/hypocrite whatever yuh wa be.

1. Move yuh bloodclaarrt bittergall frowsiness and try find sense. The man is gay because he’s on Facebook fishing for women? Go see all a you too bout you a tell anyone to stfu.You couldn’t be side,front or back chick sake a how no man no want your shriveled up baloney.

18. Yea mon low him now, uno love mine man too much, uno fi get clown out, as man say him like some uno, the first thing uno ready fi do is clothes dem, shoes dem, and feed dem, some uno pay all rent and buy car, guh hate yourself for being a batty gal, yes cause uno a must batty gal fi love mine man like uno a man, gweh and leave Yardie and stop tek set pan the man like setting fowl.

19. Luv likes= gay
    A con ooman fi likes= gay
    Mek ooman a mine him = gay

Just read his gay tone of words they scream gay @yuh
    Den a affi a ooman like dat get fi dem attention cause she desparate bad bout yah give man shoes a wah dis….. Looooooou!!!
    A nuh real man dis a man frame a him/her dem tek di rib from adam and bill him as a ooman yuh naw fool mi… A gay man always have nuff words yuh bawn wid two tongue like eve :ngakak :ngakak why??? yuh do dis??? go see di ooman deh now look like anything weh nuh real man nuh want :ngakak :ngakak if yuh mek a kin puppa lick in yah essi
    Bout yah leave lmao as mi seh b4 dramadic bad if yuh lef youth yuh gone back inna di wata :ngakak :ngakak str888 yuh coulda drop a million a yuh fren dem messages yuh naw fool mi :ngakak gay men are known to have lots of females around. not to sex dem but fi be dem :ngakak :ngakak yuh naw mek mi look eno….cause mi tink seh yuh woulda seh yuh wah gi har some a di size 11 bout lay dung pan breast lmao yuh nuh see dis yah pastor hawny….yuh naw fool mi nopes.

1. Thank you i’m glad i’m not the only one who has a brain! You’re doing too much trying to prove you are straight when this nuh prove ntn more dan yuh love likes!

20. The most annoying person award goes to this latty fool up top.left the man nuh so wah if him gay and wah take the pastor money kmttt him never beg har ah she offer. Mi cannot stand u and them big teeth laughing emoji

1. Thanks for di award mi luv. A like it :hn but a dat alone yuh gi mi… cho mi tink yuh have more…… :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dwl yuh mek Latty hurt yuh head gweyyyyyy a bayyyyyyyy!!! And him/her shero/hero next time spell mi bloodclaat name wid a capital L yuh nuh see mi BOLD! Mi seh mi well want hunnu stawt use di name space instead a anonymous suh mi can address all a big nobody like you prapaley.. and yes mi have a problem yes cause him/her lean a wah pawt an a try straighten up fi di pink pan di wall gwey!!! You yea you….yuh see me a look likes like him/her mi solo like di man pan di polo gwey Oh an one more ting :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

21. So what if him gay, a wah a badda sum people suh, some gal have pussy problem, dem love mine man, suh if mi was a man, and probably I am, as mi deh behind mi computer, suh mi can be mammoth or a bag a weeble flour as mi seh, dem if get con, most time the man dem nuh beg them nothing, but them feel the need to offer cause them a batty gal, them ole bad drag, have 100 fault an them get use an abuse cause them set up themselves for it, suh wether Yardie gay yes or no, some mascot bad drag gal shudda shame fi mek all batty man as according to uno a con an clown uno out, dats y uno mad wid Yardie , nuh boy str8888 or guy caan nyam mi out unless a mi crutches nuh mi money ,so Yardie do u ting sir, a dem allow u to.

22. Some a uno fi gweh, uno a some joy stealer, every baddi a mek fun this morning an a mek light of the situation, and here comes the dooms day circus clowns, uno too personal, a man a nyam out uno pocket? A man a tek uno fi mascot, lighten up, uno too serious, dam ole bad drag. Too annoying now mon.

23. Thank you Sketelbam and Needleye, seriously always killing the damn posts with foolishness. Dats y me stop comment enuh coz mi cyan bodda.

24. Congratulations Mr Yardie :2thumbup I always look forward to your posts. Please don’t leave,screw the haters :peluk

25. Unu gwaan laugh an have fun a hope unu have time fi read Di long helluva essay weh yardie a type up fi bout 3 days now loll

1. Cc u dun know seh Yardie a type him dissertation,wonder if him can big mi up inna de acknowledgements.

26. Yardie ohh mi nahn seh a word…not a word and is mainly becaz mi loss for dem.. :ngakak :ngakak :ngakak

27. Big up Yardie every time! A some a oonu ole krebit mek people naw comment much pon the wall…every ting oonu over analyse like oonu a psychologist. Met site has been a de-stresser to many of us and as me seh before, the site too diversify fi we wear out each other. If u don’t like a post, jus skip along to the next.

Some people never contribute a suss or a topic for discussion but always a criticize

28. But it look like say Yardie really nyaam dem white fowl EVEN IF him gay did he borrow ur bottom or a ur penis him a use or not use, him meck a good point yesterday as to y dem caaa stop come fi him like let it go a wha dis man LEAVVVVVVVVVVVVEEEEEEE HIM ALONNNNNNEEEEEEE HE AINT GAY ON UR TIME OR MINE SO MIND UNNU OWNA BUSINESS we all have a past who nah sell fuxx a scramble fi some a wha so kmft

29. Mi nuh know a weh di man dem a tell dem woman ya mek dem tek up the hard,wuk inna cold money send guh gi man inna warm JA? Mi know smaddy who mean a bleach out bwoy she just met,next ting a next gal contact har pon fb,same dick pics,same text him send har. When mi seh bawl and stress. I was like,how it a guh work u nuh have papers so how u a mine cocky u have no way of getting anytime soon? Someboys have all di luck.

30. CAN’T BLIVE SOME OF DESE BLOGGERS..WHY UNUH HATING ON YARDIE,,BIG UP YUHSELF YARDIE.. YOU ARE ONE OF MY FAV MALE BLOGGER IN YAH..KEEP DOING YOU..

31. @chuet, thank God u and a few more have addressed the annoyance and distraction. God, enough with the “Alternative Facts” relating to Yaadie. Cho, loww di yute mek him live..Cho!!

32. Thank you Highly,Them is so disgusting, is them mek a lot of regular stop blogging, cause them insulting and tracing the bloggers, and that’s not how we roll, it’s always about who is being put up, we are free to tear down or big up, who we want to big up, tek up fi who u tek up fa, libatty who u waaan libatty up, but never direct the hatred to a fellow blogger, it bun mi so bad how some of dem bad drag just diss up other bloggers like them an the ppl a tek di same man, or Yardie rob them of them batty or them pussy gone missing, an them hear seh a Yardie confiscate it, mi nuh love the disrespect towards fellow bloggers, and if a gal behind them computer try mi, mi not even ago look, cause mi done know a computer talk, I don’t know y them tek this ting so personal, like them have problems a fi dem yard, lighten up, you’ ll don’t know each other, why the hatred? This suppose be fun, not a personal vendetta.

33. Thank God I dnt hve those giving genes to tek care a no man unless he’s my son and even then there would be a limit to wht I would do..But hey VICTORY is for YTL.

YTL di postor lady hve a generous sister cuzzo or aunty she can roll wid when she fly in fi u cause mi hve a few cuz who need some help enno..mek me kno so we can link do ting..lol

34. Lord Jezaaz a which killer of dreams and stealer of souls this, waan come decimate yaadie character? From yessideh belly a carry fi di man. Ease offa him, worry about you owna problem before dem spoil.

35. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak heyyyyy it bun some a dem :ngakak :ngakak mek sure when hunnu write mi name spell it with capital letters suh mi nuh miss it yea… mi know sum a hunnu nuh know how fi seh tonks.. nuff a hunnu weh did inna hiding come out yessideh doe dwprcl :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi mek hunnu batty fren famous in less dan 3 lmao…. a wah hunnu want fame tuh???? It comes with a price :cool yuh tink mi a look hunnu gaw sick a comments an :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

36. Mi seh mi just affi a read an a dead wid :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi dash weh some old bread crumbs weh mi did have an mi naw lie mi like di crowd a pigeons weh come out feeit a swear… mi like it… whooiii it sweet mi yuh f**k how hunnu hurt lmao! Get a bandaid and put it ova di hurt. A nuh my fault nuff a hunnu cyah even be real… all behind computer screen dem cyah be real… imagine inna real life. When we bun batty fish we nuh dweet an seh sorry :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak