WITH A BABY FATHER LIKE THIS

Big waste gyal weh a liv waste life a Trinidad. Yu feel like yu can style mi son p**y!!! Bout u a heng up ina mi ear.. mek sure yu block and delete dis number big waste n kruff gyal weh mi mek mistake n breed. Watch da lifetime cut off ya weh u aguh get weh it aguh look like yu nav nuh pickney.. A f**k and cya even buy shit fi yu child. Free f**k a rape p**y! Yu owna son Xavi nuh like a bone ina yu !!! Peta Gaye Unruly Linton a swearrr to God. He does not like u.. notice ow him doah wah chat to yu r nav ntn fi seh to yu. Wi nuh wah nuh fren from yu p**y!!! And mi never use to tel him doah deal wid yu but watch wah guh happen now. Full dose a corruption mi aguh strt implement in his f**g brain.. A pretty pretty up pon Social media like yu pretty, hip, hot and hype and cya duh a ting fi yu child. All yu duh a change man and sleep all bout ima Trinidad. Same thing yu duh a Tavern, Jamaica. One big waste gyal mi run nd guh BBC breed. Mi nuh wah yu ever deal wid mi son again p**y!!! 2019 ya, mi definitely a tek yu out di picture. Neva will sorry fi yu again p**y and mek yu hear from him, never!!! Ppl like u fi continue suffa caz yu nuh worth nuh purpose ina Tevez’s life pussy!!! WI NUH LIKE A BBC BONE INA YU.. Sorry mi Did igle and breed yu!!! Mi beg God tek mi life if a lie mi a tel.. A f**k and cya show sh*t! Ana tlk bout ow life hard. How it fi hard and yu liv wid man and his young baby a look after n keep a daytime and yu nuh cripple.. guh look bl**wt wukk twenty add year old gyal weh a almost thirty. Guh look wukk kruff!!! Mi a mek sure block yu pon every social media mi can ever think of yu on. Tevez don’t wah av ntn fi duh wid yu as long as life last. And a today u aguh see ow cold n f**k up mi is. And don’t cum ina mi community bout u a pop up ana cum look fi mi son kruff! Else mi aguh beat di shit outta yu from mi yard. And yu kno dis to p**y! Seh mi wi f**k u up fi mi son..

11 thoughts on “WITH A BABY FATHER LIKE THIS

1. WTF? This “mother” is cussing like a SHE breed the girl.
    I miss the days when Simply used to translate this type of nonsense.
    Good day to you Met and Metters.

1. Wallahollic u very dunce. U need to read then try and understand before u comment. If u read once and don’t understand read 2, 3, 4…….100….1million times to make sure u understand before commenting and looking like a damm ediot. It’s the baby father cussing and telling her the son which is the little boy don’t like her. Do u understand now wallaholic? Smh some a uno too damm nuff n love comment without understanding what uno read, damm dunce. Dwl.

2. Who the hell wrote this? I thought it was the grandmother YES GRANDMOTHER ( who obviously don’t know where to find her birth papers) but then again she sounds like either she deh wid her son or is the son. Eidda way one thing the sender got right was that this is all IDLENESS.

1. Definitely sound like a hurt single modda. Anyhow this is foolishness, its malicious and just dunce sounding. What responsible parent has the time to write this foolishness? Even if you’re angry. Grow up man/woman whatever.

3. Bet mi coat whey mi have on now fi keep mi warm a cause the girl no send no money go give this pestilence meck him Pusci a scratch him so smh, but look when man left dem responsibility n gwaan n all woman can do is look bout dem pikney by themself kmdt sir do wat u have to do take care of ur child n leave the girl alone crosses

4. Women should stop dating and sleeping with “men” like these who think it is appropriate behavior to slander and be disrespectful to any woman. Those “men” should be left alone to be with themself, a doll or other inanimate object or animals!!!!