WHO OWN DIS MAN?

15 thoughts on “WHO OWN DIS MAN?

1. F**k out Marsha you reach pun the wall lord god it could a neva she that dutty Gyal not even her babyfada own she

1. :ngakak :ngakak Taking a different approach, seeking to improve my image on this wall yah :ngakak

2. Lady plz don’t be number chee. Who eva own him is ofno consequence dis man is a rolling stone and yuh caan hold a rolling stone.

3. The one with the pink head what’s her name agin I think she a the girl me see with passion a feel up her pussy who she agin

4. The man deh nuh belong to nuhbaddi ah garbage so are the females.Sorry to burst your bubble ah real man nah mek yuh feel like number 2 mek yuh even guess it.

5. Is she same one nasty Marsha who walk and f**k like dog and a look a hype fr ever she a look a bus away fr passion

6. Marsha is not my friend but she dress expensive (rolls eyes) so I don’t know if a Passion or LA a finance the looks or a ??????? but I like the way she dress. So if she f**king hard and collecting more powers to her, she has arrived to give competition to the so called dancehall celebrities.. IJS

7. Marsha is a longtime f**k truck har last baby fadda dead wid aids.Lawd go wid the careless man dem weh love f**k