WHICH NICK SENDER?

8 thoughts on “WHICH NICK SENDER?

1. Mi soon post the brown breeda. Mi have pics ah im wit the indian. Nick seh him fuck har and give his fren ah fuck now him fren breed har to bbc

1. Dutty bwoy nick suh yuh did stay from long. Yuh always ah fuck ah gal then give yuh fren ah fuck. The brown breeda him dutty too. How yuh fi breed a gal wah yuh fren fuck

2. Then enuh bad and bloodclaat ehhh? How enuh lie suh? Poor bloodclaat gal.., why enuh woulda include har inna this? Enuh leave the girl outta enuh mix up man! I have known her for a while and trust me if she had slept with Nick her baby father wouldn’t have slept with her! The person sending in the stories enuh sad ehh? Bloodclaat man enuh done now plus Miss Lovelyadorable look how long u and Nick deh.. if him couldn’t fuck why you didn’t leave long time? You look like a fucking clown right now a swear! For years you been buying tickets to come to New York outta u own pocket and a duh all these things fi the man.. a beg him fi divorce him wife and marry you and now the man move on you nuh stop wid the fuckery! You sound like a whole fucking clown I swear to God now! How you gonna train a man to lick ass yet turn around kissing him? I heard you were doing the ass licking.. come offa the internet… stop gwaan like you a somebody cause we know you a struggle! For a 40 year old woman go get your shit together and stop it nuh look good…me tired a you now