WHICH BOY THAT SENDER?

I dont see wat the big deal about jomo dat twep twep a create scene about, jomo deven nice n chrome kmt…and we all know if twep twep neva get the buss from shibby a tracy would a stil a win…the way twep twep she sing bout obeah mi a wonda if she n tracey inna competition fi the obeah, twep twep a tru u get buss off a happy corner and the boy want likkle fame him up inna u…calm down u self ur annoying ,haffi wonder if ur a mother somtime the way u carry on oh my days! its like ur seeking attention ugly girl…n mi nah lie tracy nicer than u bumpy face girl u look like drag queen

5 thoughts on “WHICH BOY THAT SENDER?

1. Twep Twep is looking for a spotlight/highlight. The people dem a laugh cause she love to go live and a pure shit she chat. First she seh a badman she love now she gone to this. Twep Twep yuh nah mek no sense.

2. Looks like a really handsome man. even if he was gay or transgender or a gay woman whats the problem? stop the bullying.