WHEY SIXTEEN

9 thoughts on “WHEY SIXTEEN

1. Aunty met,wonder if she still hype and show off? But them again she tek odeanie “pat palm tree ” x man so i dont think she hype anymore because odeanie hungry and need a bath

2. 16 look like dem tek 30 go round a 40 and pick up 50. Wtf! Why yah ask fi dem senda? A wah kina mix up dis?

3. I use to sit and admire 16 in the shop when she come get her short hairstyle, it use to fit her and give a very cute,soft and feminine look from the neck up. Omg from 16 neck down hard to look at and she tuff n have a man think bout her body not to speak of the dog paw going up her legs very unattractive.if she was in a America when ever gal a do boby i wonder how she would look because i know she would do up because she hpye bad a talk bout ar rent house like she one in a America pay rent.

4. Yes because she hear say odeanie eat vagina and she loves that so she guh run guh tek him who sixteen nuh tek don’t born yet all di mad man pon Flatbush she tek dem say she in Jamaica begging everybody in Brooklyn and queens still want to live the Farin life in Jamaica gyal u should have stayed out of the people Dem store u see weh hype put u