WHERE IS SHAMILEE?

Just wondering what’s the latest with Shameless….She start move in silence or she run outta man or har finger dem won’t allow her? Just curious still

12 thoughts on “WHERE IS SHAMILEE?

1. A wah dis???? Send een everthing bout dem dutty life nuh leff nothing

1. look like she still deh a foreign a tek di people dem man and a borrow kfabliquor_locker shoes and bag dem… thats her new fren she find.. dem gal yah only run into people wah a wear name brand.. But met it look like kfabliquor and di white man left already she stop post him and a him a gi har papers.. All she do a get up and go inna DESIGNER store a video when she a buy things wid di man credit card… Gal really nuh use to things a same way she use to grudge Monifahlee and post up the girl clothes dem and gwan like a fi har own till she find a money man fi har self.. Kadeen so call harrigan u life sad like… di white man need fi run u nastiness u aint nothing but a DAMN USER AND OPPORTUNIST.. GAL LOOK LIKE A DRAG QUEEN

2. Kfab be living that bow wow challenge in real life! Not even rich (non celeb) people nah shop everyday like she. She better save some of that coins for when things aren’t as popping as she would like us to believe.

3. Good shameless keep them wondering. Never see come see kfab have a seattttt nuh badda pick it mam. Yu betta mek sure a nuh the ppl dem name ya shop inna

4. Kfab fava eeediot! Everyday ya shop but where is the asset? How u never post ina u house yet? Only ina store and restaurant and party? Show some post of you making some investment and building and evolving. Time to level up in real life

5. Please k fab wear and return!!!! , she is trying too hard , she buy the real things and then return it and then buy her knock off no mek she fool uno , what happen to all the Chanel bag from jamaica Tell her to show her Rolex receipt . And her green Chanel bag receipt .stop mek she fool uno