WHEN UNO SEH WI A TEK SET…DI RES A MAN DEM FILE RUN ALREADY

SENDER:So met most a who get lock up file run already so how ppl a gwan like ppl a tek set pan daffy

http://www.jamaicanmateyangroupie.com/other-articles/from-instagram-to-ct-phone-teef/

http://fox61.com/2016/09/29/ups-driver-2-others-arrested-in-west-hartford-iphone-theft-ring/amp/

**YOU KNOW WHAT IS FUNNAYYYYYYY…WHEN BRENT GET HOLD UNO SAME ONE COME PAN YAH COME CELEBRATE……NO ONE SAID UNO A TEK SET PAN HIM, NUFF A WI SHAKE WI HEAD BECAUSE A LOT OF WHO WERE TALKING DID WORSE DAN BRENT BUT YOU WERE ALLOWED TO HAVE YOUR SAYS..MY BIG QUESTION IS THIS…IF THESE GUYS GOT CAUGHT BEFORE AND YOU PEOPLE KNEW THEM, WHY NOT GO INTO HIDING AS SOON AS DEM GET KETCH? NO A NUH FI WI CARD BUT IF URE GONNA SCAM, DONT DO IT FOR THE GRAM**

13 thoughts on “WHEN UNO SEH WI A TEK SET…DI RES A MAN DEM FILE RUN ALREADY

1. Met, they forgot the fundamental rule of shegging people over. Which is: when you a plan fi destroy people, dig more than one grave.

2. You never see smoke without fire that’s why they all moved up there to scamming people but guess what all you scammers heading to prison or move back to Bronx . Harford hot ya now . Look like a up dey a happen that’s why unuu all moved up dey .

3. So- who provided the alcohol for mappie dance bc daffy did a two over the consignment business from better people and practically run dem off the scene. Daffy been a no goood from when he used to run the little basement after party spot in a queens the restaurant owners and video man was ever in a mix with daffy bc he was always trying to rob them one way or the other. Then he lef Tiffany for robbers while she was pregnant and turn big time scammer. Same daffy did a rejoice in Mario them downfall because it was a come up for him on the queens party scene. When you are out here doing nonsense Everyman will get his turn in the eyes of the law. For O’Neil this is just the tip of the iceberg, you better hope there are no warrents for bob’s little apartment.

4. Bobbette goneeee disappeared completely in hideing. No Obeah can’t help she no more the Obeah run out ya now :ngakak :ngakak :hammer :hammer Run Bobbette run don’t let Bolt pass you child !

5. Heller :nerd what is going on in here.. more lockups.. that is amazing! Clean up, clean up everybody do your part :kr teef/scamma? A doh like dem. Lock up everyrassting! Nuh lef nuttn. Mi seh if dem did a teef fi a good cause just maybe father God hudda crack a smile but dem a teef fi go floss an use bloodclaat champagne fi wash shoes an all dem crap deh… Pure foolinish!!! give some Jamaicans wey want fi betta demself a chance dem f**kas yah nuh want it yea. Mi already feel like mi deh a prison inna di world sometimes, much less fi go get lock Inna wah likkle box cell, nuh get fi even see sunlight when mi want an mi claustrophobic. Go lidung inna di tough bed hunnu mek :ngakak :ngakak lyft :ngacir2

6. So dis ring was broken up over a year a go and daffy dem neva tink fi stop;or dem tink fi dem timeneva did a go come cuz dem smarter? Dumb,dumbs look what you did and all for what?

7. 2018 is gonna be nice, quiet and brag free.

Time for us Jamaicans to open up our eyes in foreign and stop the foolishness and pave the way by laying a steady foundation for our children.