TONY BOW DEAD BECAUSE A DUXIE??

QUESTION

Met u hear seh Tony bow weh run de rat bat gang dead dem kill him last night n people a wonder if a in reprisal fi Duxie killing cause duxie link large

20 thoughts on “TONY BOW DEAD BECAUSE A DUXIE??

1. What a way onu trying to give that fag importance :ngakak onu lucky…1 more left fi dead, so the new year start off “clean” tell miller touchdown.

2. Father t death have nothing to do with duxie death.father t was outed by big Carl link the new don for the rat bat,father t was destined to die because the ole rat bat switch pon him plus dem have it a Rd seh him bruk the wittafield don dem foot,food send go wey and claim seh it get tek wey.

3. So, Tony Bow the same guy Michael “Tony” Pasley (‘Fada T’), who is about 46 years old deportee who ran the Rat Bat Gang after Dave’Machine Man’ Sterling was killed by police in 2008?

4. Tony aka Tony Damps yes he is machine man stepfather, ratbat gang was run by Auston for years ,Auston is Tony Uncle ,wen machine man got deported from UK him kill Auston and tek over ,wen himachine man dead Tony tek ova cause ratbat was started by Tony family the fly ,but Tony wasn’t rated like that cause he wasn’t a evil person him jus tek up wat him can’t manage, corruption cause your stepson kill you uncle and you don’t vex ,it mess up Tony shoulda a try fi go back to England to Vanny and him kids ,bout don he was a fren of mines kool youth mi feel him fi Vanny rip Tony Damps ratbat curse

5. 2mile fi real really cool youth, When mi seh tony the last time him tell mi seh him a try cut but low pon funds, Austin and tulipa was the big man until machine come along but vanny and tony did left cause tony all have baby mother that him did live with plus the bats dem did already switch because tony wasn’t ruthless fi dem. The bats dem did start switch to big Karl from house a congress already because tony dont have the funds plus him not ruthless fi dem and because him did start parr a boat island to ,dem did start pree that. Austin,tulpia,machine man and now tony all rat bat don’t end up dead. Big Karl u fght fi get the donship so we soon see u join the others a dovecot to cause dem ppl deh cannot tame plus machine man brother sqidley coming home soon and all of the guns dem belong to him cause thats all him stay America and use him money buy.Father t did know that was coming from dem kill him right hand shoe shoe cause a him alone did a seh t,everybody else did already switch him should a tek wey himself but thats life u live by the gun u die by it.

6. Them did all shot tony pon seaward drive just couple months ago and him escape it so that alone should a make him take weh himself. But when death come calling u cant hide.

7. Tony is no saint a long time him in a de system from sprat n fredrick days but him a more instigate than killer nuff people life him set up a him did a run de bat them now big Carl come n tek over

8. You know it good but I never know him and vanny left ,cause a gem road them say him dead and a vanny house up there so ,a who a big Karl ,,RatBat gang new leader

9. Yes 2mile the new don fi dem is call big Carl, Tony get baby mother over schemes one brown girl and the world know fanny move on also him. Mi a wonder who is in line after big carl

10. Who is big Karl.weh him come from.these ppl are senseless to want to take over a most dead seat. Knowing that it’s you next in the dead man line up.

11. Big Carl get out Duxie because him did want duxie upside him n want duxie fi link down father T but Duxie seh no n hold on pon some machine fi big Carl. Big Carl now a fi kill Duxie before him get out father T Suh him tame Duxie give him a big money n kill him n de next day father T dead! Big Carl have nuh money a spend him tek over rat bat Duxie did a get too powerful n big Carl nuh trust him cause him a real killer big Carl hear nuff thing bout him from him de foreign.

12. Sqidly next when him get dip. Him money buy the bat them gun and pay them Fi kill off the original gems them ming man and Chris them Yute deh a the real killas them had to get out. The bat had the guns and gang but them never fairless like ming man crew them Yute deh was a set of brave heart steppas

13. Duxie was de killer a nuff man him get out fi dem n big Carl know dat if him fi de place him affi get duxie pon him side but him never really trust duxie plus him fear duxie

14. Full time now it stop. It really don’t make no sense. One time gem rd was the niceist place pan the max now Mi can’t even stay out late and walk come back in.

15. Is this the same big Carl from the top of Saint Joseph road. Weh di man dem did violate up deh and him in and out a farren

16. This war is a mixed up war seriously all I have to say is, u see them man ere that a fight the war they are all friends, big head murdera from sunrise street Link with machine man to get out Lil Craig from sunrise street which was him right hand. Machine man use Miguel to do the dirty work an get out Lil Craig. Then turn around an kill Miguel because he was getting out of control. Then machine man him self link with the rat bat, friend austan an kill him an started to control the rat bat gang them, then he try to friend gangsta from st Joseph road/S corner which he was trying to tame gangsta so he could kill him but gangsta was a smart G. Am out if I should give u all the history about this war trust me I could write a book about maxfield an Waltham……….

17. Yea man Gangsta was a deadly youth sick head. Machine man did fear him Gangsta did start link wid 33 lane man dem n try trick machine one day dem shot him up but him never dead big Carl a pussy money him use n buy him badness but it’s a mix up thing cause these nowadays gunmen lucky lucky n sell out them friends fi money so u can’t trust no one. A merica dem deh n a sen money fi kill off de youths dem sad thing no loyalty no real friend jus money friend big Carl soon dead to jus a matter of time before de same youths him a mine n arms up get money fi kill him to its a cycle.

18. Toney a real joker him give away his life u tell me now how u leave England n go live a dutty gem road round these vultures? Vanny a one careless woman who is in the thick a all the killing from her son machine man time she finance all the dirty deeds Toney did married a decent girl years ago from chisels ave her father was a police how u fi swap she fi careless vanny n tek up vanny n her Pinkney dem crosses kmt