THEY HAVE SOMETHING IN COMMON

42 thoughts on “THEY HAVE SOMETHING IN COMMON

1. ANA ANA ANA you are about 35 years old now and you are still doing the same things from 15 years ago. You have a daughter and this is how you keep planning on living your life. The amount of men you have bring around that little girl, she have father and step father same time. You are confusing Ana. Damien didnt have enough money to keep you…Poor Damien Ana been a give that man bun for yearssssssss. She is a sneaking trouble maker Chin be very careful of Ana. Man fe share plus Vengeance ugly bad…Chin a pretty pretty natural body woman for Ana

1. All a unnu weh a chat bout Ana a true unnu fuckin badmine. So what if she did a fuck nuff mon long time? Bet seh unnu have done worse n been worse. So what if she a hot gal n live inna projects? She live somewhere don’t? Stop style di gal n mine unnu fucking business!! All a who a throw wud nuff a unnu katch a people yard n people step ova unnu pon floor. Di whole a unnu haters go kill unnu self and go get papers fi live inna America str888. At least unnu know har name seh she have a mon weh a gal a tek. Bet seh unnu cant put up fi unnu man? Y?? Cause unnu dont have a man fi put up. Unnu go suck out unnu madda n leave di gal alone. All a unnu a dutty battyhole. Instead of building up a next ooman unnu a tear har down. Gwaan go get a life, some papers, a job, n a fucking life!!!!!

1. Ana has not ONE THING FOR ANYONE TO BADMINE HER OVER. PLZ TO FIX UP ALL THAT CAUSE A BAY LIES U TYPE. ANA LOVE BE SIDE CHICK SHE LIVE FOR THESE THINGS. SHE WILL NOT STOP ARGUING BECAUSE SHE FEELS SHE HAS TO PROVE A POINT AND WIN. ANA LOVE TELL PEOPLE ABOUT IMMIGRATION AND PAPERS. SHE POVE CALL POLICE ON PEOPLE SO BE VERY CAREFUL OF THIS GIRL NAME ANA. SHE IS VERY VILE AND SINISTER. POOR ANA FIRST MAN SHE EVER HAD POST UP WITH HER. ANA LOSE HER MAM SHE A MALFUNCTION. HOW IT GO ANA’?!?

1. Yes. if it’s the Spanish, wanna be jamaican that walks with Shakie, from 227th white plains road. she same one…Ana take all the jamaican men them inna bronx. She love to be a side chick. Tek him Chin, cause a nuff gal man that little butch take under the quiet. She still live in the free government subsidy apartment down a Burke Ave? She do body and only had 1 child. She did a cheat pon her babyfather Damien, with this same youth Vengeance and her fren dem pretty eye didn’t like what she did a do to her daughter dad, & them stop talk, she and pretty eye. Till Ana come right out with the man as her own after she put out her babyfather and move in Vengence in the Projects she live in…She claim she a hot gal n live in a projects.

1. THIS GIRL HAS 5 DIFFERENT SHADES HOWWWWWW IS SHE BETTER LOOKING THAN HUS WOMAN ? I USE TO SEE HIM AND HIS WOMAN EVERYWHERE SHE JUST SEEMS TO WANT TO BE LIKE HER IF YOU ASK ME.. WHATEVER THIS UGLY MAN IS DOING THE WOMAN SHOULD NOT BE LABELED…. HE CLEARLY AINT SHIT SO IF ITS CHIN MAN NOW HIS WOMAN SHOUPD BE RELIEVED.

1. I would like to know that as well. They mostly keep dance twice a year. One a dem allegedly had an affair with Apple, Jay icon wife. About 10 or more a dem in the crew. Suwayne fashion. Barney. Bigga tipsy. And the list goes on, r in the crew

1. BUT U NUH SEE IT ALREADY A CRUMBLE. A YOUR MAN IN A PARTY A GWAN WID HIMSELF AND OTHER PLACES WITH CHIN. SO THE DOOR BEEN BUST OPEN. A NUH NOTHING IF CHIN A TEK HIM GOOD BUDDY FE SHARE

1. CHINNNNNN HOW YU LUV PPL MON SO GAL !!??? U come a farrrrrrr way tho … gal did black DUTTY and ugggglllyyyy ah Jamaica eno U LOOK GOOD NOW …. CHIN BAD LONG TIME ! Mon really a bun em Gyal fi chin ?!????? DEM BWOY YA NUH HAVE NO STANDARDS. Gal lef r family fi this a dutty mon ya ?? THIS FUK UP baddddddd What ah disgrace . MON WICKED THATS WHY. DEM FI GET BUNNNNNNNNNNNNN!!!! Girl suppose to feel shame esp if em ah diss her for CHIN!!! NASTY SUCK NUFF MON COCKY CHIN .

2. These niggassssss ain’t shit!!! I saw this nigga with this ugly girl a couple times !!! Him and Ana been together and Ana is a PRETTTTTYYYYY fuckin girl ! She like everybody has a past . She tek mon and!? But she loved this nigga!! And he dissing ANA?!? He lovedddd Ana . The hype ah get to him . Ana don’t even go nowhere anymore. She suppose to shame . Ana u look good and mon waaaaah u lef em!!!

3. These niggassssss ain’t shit!!! I saw this nigga with this ugly girl a couple times !!! Him and Ana been together and Ana is a PRETTTTTYYYYY fuckin girl ! She like everybody has a past . She tek mon and!? But she loved this nigga!! And he dissing ANA?!? He lovedddd Ana . The hype ah get to him . Ana don’t even go nowhere anymore. She suppose to shame . Ana u look good and mon waaaaah u lef em!!!

4. CHIN WHY IS YOUR SKIN SO COLORFUL?? these niggas find the worst looking bitch to cheat on their woman with . Him want 2 lick . Smh fuck box chin whe no hav nooooo form of class or nothing about her YUCKKKKKK

5. 1. Ana my skin look like that because he is always at my house and I don’t like to rub on the bleaching when he is here…..
    2. It doesn’t matter how ugly I am or what my real color may be ur home been broken before I came along..
    3. Mi can’t believe mi been a go back and forth wid yuh Weh pay $7 fi yuh rent, mi shame!!!
    4. Mi been tell yuh mi naw left de man and de man naw left mi Suh we fi live good and done
    5. Ana memba a did people man yuh tek Suh Weh yaw say goodzzz

6. Yes mi come a far way a ghetto mi born and grow and yes mi mi still a try Mek sumn our a life while taking Vylence
    7. Ana yuh pretty and body do and yuh man ina my bed wid ugly ugly bleach out me, how that go goods
    8. Ana de man ina mi bed and mi see yaw text him a beg him fi come home come hug yuh ugly teeth ugly mouth bloodclaaat
    8. Remember Weh yuh get when yuh come a queens enuh don’t Mek mi send yuh go put some pin ina yuh ankle .

6. So ana start work over time now all a comment like its nt her. Two same comment from two different person .. bitch u sad badd..

7. If the cub did good the cock wouldn’t strayy.
    Bitch she never take your man she clearly took over.. karma is a bitch right. Same how u get him same way you lost him..
    Me hear seh everyday u a add chin on pure fake profile and a watch she and vylence . Bitch a pure sleepless night u have bcuz he is never home and u call and text him an no replies.
    Bitch your ole sad and miserable nuh bloodclaat. Baby duppy mussi a haunt you.
    Nice clean goodasssss Chin affi a hurt up yo bloodclaat head from the mount a tump she give u in deh. You beg fi your life just to come pan pink wall worst mistake..
    Bronx mattress put all this energy in getting a job big ediot mascot gyal!

8. Oh Plz..Nobody cant feel sorry for Ana. Your ex friends talk how this nigga had a woman while Ana been f*cking him until he left har for Ana and Ana put out her good, good baby father for him. Ana get trick cuz she thought this Mobey man had the money, NOT!!! How you get them sometimes is how you lose them. Yuh think yuh mawga dung now Ana? Yuh soon draw dung more. Teck yuh bun and gwaan wid yuh fake happiness. Him nah left cuz you haffi mine him

1. Ana a wicked trust me u c her she is not normal. ANA U FINALLY MEET UR MATCH. SEE CHIN COME TALK SAY U GET PURE FIST UP U GET INNA UR HEAD AND BIG UGLY MOUTH..U GO DOMINICAN REPUBLIC GO DO TUMMY TUCK AND BATTY INSTEAD A DO UR BIG BUFF BROAD UGLY MOUTH. ANA IS NOT PRETTY SHE IS REGULAR LOOKING NOTHING TO WOW ABOUT. SOME1 SEND IN ANA PIC BOUT PRETTY. THAT GAL A GO LOOK AWAY WHEN SHE GET OLD CAUSE SPANISH PEOPLE LOOK FU@K UP WHEN THEY GET OLD. ANA A TIME U MOVE UP UP UP AND OUT THAT PROJECTS. SIS REALLY UR MOTHER LEAVE U THE PROJECTS AND U REALLY MEAN SAY U A GO GET OLD IN THAT. A SO U LOVE $7 RENT… ANA HOW MUCH MAN NOW U BRING IN THAT PROJECTS?? SO FAR I COUNT 4 MEN..DAMIEN, VYLENCE, THE DEPORTE A JAMAICA, DAMIEN FROM 227 AND HIS ENTIRE FAMILY, KIRK MASSOP, AND THE LIST GOES ON. BEATING STICK ANA EVERY GAL BEAT U FOR THEM MAN FACTS. AND NKW U A GET BEATING FOR UR OWNNA MAN. DWLLLLLL

9. Ana get wid the shit are stop sending me bbc fren!! This nigga ain’t going nowhere so work wid it bitch a 20/20 nw an unuh still a argue bout man an send in gal fi man! The man want u an the man want mi fren an me fren nah go nowhere!! Ugly Ana chin a madddddddd uh!!!

10. Sour pussy ana ,me hear seh u pussy a stink up people room. A Affi dat run the man.. mi naa lie me see chin a di party that night wid the man, dem look happy and good nuh bloodclaat together. A just the truth!!

11. Chin you fi glad seh yuh ah get likkle shine right now. But member seh ah suh him stay your time soon expire n if u think seh yuh get da mon deh yuh mek ah sad mistake . Take your shine and keep it moving bitch. your not the only one on the list

1. Ana I will always shine because unlike you I don’t sit down and wait on man fi feed me or pay my bills!!! Big old woman like u neva even did a wuk!! I had to beat some ambition ina yuh head!!!! Dats y de man can do yuh suh bad cause yuh neva born wid no ambition!!! No man neva run mi fi go look wuk yet!!!!! We not de same sis I am always working and my rent is more than $7!! Nuh wonder you had so much time on ur hands to be parking up a mi yawd a watch the man daily, cause a de government take care of yuh smh ‍♀️ Ana yuh deh a mi yawd a watch me everyday ina yuh white car like the feds and mi nave nuh illegal activities a gwan ova yah, mi want come out a mi yawd and yuh ina mi driveway hahahahah I Neva see another like you ina history. Every time de man sleep over here Ana sleep a mi gate ina har car….. A you a attack mi say a ur man enuh goodie a u Mek a sad mistake if yuh think mi a left!!! Yuh try everything and it nuh work suh yuh reach pon pinkwall, and mi naw keep it moving cause a him alone mi want

12. Me seh chin an the man bubble the entire night mi nah look an dem seems very happy to me!! Ana if he’s your man y chin is a bother to u!! Ana the time u have a send in the gal pon pink wall uh go seek a next dick cause the big man GONE LEAVE YUH … your a big mad fucking stalker bitch! Your sick! Your annoying! Get with the shit bitch!! Let’s

1. I agree. He was laughing showing all his teeth. I never c the yute in a pic with Ana and a smile. NEVER. Him face always serious. ANA A STALKER AND TROUBLEMAKER. SHE NAH LEAVE U ALONE CHIN. A UR TWUN DAT MI A TELL U CAUSE SHE COMING LIKE A ROAMING DUPPY WITH NO DESTINATION. SHE A MAN MASCOT CAUSE SHE DROP BUFF IN A LOVE AND SHE NAH STOP HANF AROUND MOBAY EMPIRE CAUSE SHE NUFF LIKE THAT ALL WHEN SHE NOT NEEDED SHE NUFF UP HAR SELF. REPORT HER TO THE POLICE CHIN CAUSE TRUST ME SHE ALREADY HAVE A POLICE REPORT OUT ON U. A POLICE PEGGY THAT ANA

13. ANA TYPE THIS…ANA STOP TYPE IN THE 2 AND 3RD PERSON AND COME OUT LIKE CHIN
    ANA A U BIG BAD AND BOLD U FEGET. ANA IT SWEET ME SAY CHIN BEAT U OVER UR OWNA MAN AND COME TALK IT. U GET BEAT UP ANA..GIVE UP ANA CHIN IS NO MATCH FOR U. ANA LOVE FOOD STAMP AND FREE RENT. SHE WUTLIST LIKE. NO AMBITION THEM NO HAVE. WORK IN A STRIP JOINT AND SPANISH CLUB INSTEAD SHE GO SCHOOL AND GET A TRADE OR SOMETHING LIKE HER FREN SHANTA. ANA IA A DISGRACE….A SUH ANA MADDA DID A TEK People MAN TO that Them both breed same time Ana madda and her mate and ANA COME JUST LIKE HER MADDA….YES ME GLAD ANA WICKEDNESS A COME TO LIGHT AND PEOPLE SEE HOW EVIL SHE IS. AND SHE LOVE LOOK AND ACT LIKE SHE INNOCENT. A DEVIL DAT GAL ANA. ANA HOW U SO QUIET NOW THE LICK DEM CONNECT AND FINALLY GIVE U SOME SENSE DWL

14. It’s bad enough that Chin a teck di man. But what a way Chin know all a Ana business. How she nah wuk, da guy a pay all a di bills dem, Ana teck him from next gyal, har rent a $7, him haffi run har fi look wuk etc… Ana, this nuh look good. Dat deh bwoy could a love yuh til kingdom come, him doh rate yuh. Yuh betta gwaan, di man a chat yuh and a meck yuh look small and wutliss.

15. THIS GIRL CHIN LOOK MORE LIKE SHE GATHERED UP A WHOLE SET OF FRIENDS TO DONE ANA. WHY MUST U BRING DOWN A WOMAN WHEN YOURE THE ONE SLEEPING WITH HER MAN. HOW MUCH FUCK DID YOUR MOTHER HAVE TO SELL TO MAKE ENDS MEET ? WHO DOES SHIT LIKE THIS? YOU SEEM MORE LIKE ONE WHO IS TRYING TO PROVE SOMETHING . IF HE WANT YOU SO BAD WHY IS HIS WOMAN STILL AROUND?? BETTER QUESTION WHY YOU FEEL LIKE YOURE IN A BETTER POSITION THAN HER WHEN U AH TEK DI MON BUT IS HE OWNING YOU? HAS HE LEFT HER? TO ME U SENT THIS SHIT IIN CHIN . You or your friends . Pity seh the same will reach you and you seem to have not one solid friend to tell you this shows a lot about you. Your classless . What’s next ? Unu woman fool nuh pussyclaat.

1. This gonna be my last comment….. Ana Ana Ana…. when you was taking this married man from his wife and son where was ur class???? No you send me in and look for de worst pictures to put up but it back fire pon yuh cause yaw crosses and de ppl dem know yuh deeds…. yuh comin like some farrin duppy every single comment up top weh spell man as “mon” a she mi know how she type cause she always a message mi pon instagram. Every bad comment bout mi a you write it and every comment a pick up fi you u have to be pickin up for urself….. Fuckin idiot yuh be! Him nuh haffi own mi him own these walls and we deh every Weh together…. was he owning you to his wife when him and yuh baby father did a fuck dung yuh womb at the same time??????

2. @anonymous When Ana a TEK people man and a cause problems and tell liessssss. Where were you to come and talk to ur fren Ana about woman empowerment!!!!!. When the shoes on the other foot u fools running talking about bring down woman. Look how much relationship Ana mash up. You too unfair take the speck out ur eye before u come talking about empowerment. See someone else say Ana take the man from his wife and kid..y ANA never scream woman empowerment for the wife and son