THE FOOL IN SCHOOL

13 thoughts on “THE FOOL IN SCHOOL

1. De man a try tek wha him can get from yu before him dump yuh because him nah lef him wife fe yuh no time at all. Him see fool pon yuh forehead so him tek yuh fe one an mi don’t blame him.

2. Gal! Me a go buy you a bag a bully mek you eat you name till you heart content! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

You must grow aa a church rat to rass! 2 kids?! Bitch nahhhhh :ngakak

1. :hammer Yardie this post had me rattled! Anon dem a ask if a twins 😀 😀 this gal may all help guide de man hood into .

Back at yah :peluk

3. Bitch. Tell mi dem kids are twins. Nuh waan kids born outa wedlock? But him fornicate and a commit adultery. Idiot gal mi have straw basket fi sell yuh fi carry basket.

4. This can’t be real. Im wondering if she don’t have real family or friends. Too bad she’s not reading over here because I would try box some sense into her through this phone. What a idiot. I just can’t with this level of foolery.
    I do agree with Marie, help sponser the trip so they can sip sex on the beach and conceive child #3, he will leave even faster.

5. Mi seh mi tink mi meet faith……. but dis gal, dis gal har faith buck like di noise dung a hell. Mi luv why yuh dweet????? An a come ask f**kery question :nerd suga inna dah hood deh??? Him a eat it? A really two picney yuh mek him get pan yuh? mi naaaaaa lie mi wah see yuh mi wah see she an mi wah see di man……. no man dis need some kina investigation……Dis need a crowd.

6. First off sis, he didn’t cheat on you, you were always the side chick, he lied to you or you perhaps lied to yourself. If u were really the Main chick, that girl would’ve had to nyam the belly #1 #2 in 9 years yuh nuh get pregnant? Sum ting Wong sis; He’s clearly trying to get rid of you by telling bout need money fi vacation, but yuh fool suh till! Yuh nuh spot the rake Dwl Betta you than me girl child, God Go wid yuh

7. Oh no, uno take time with the girl, she say she love him. This is my advice, dont help him, he is a user, run far from him n focus on you. Dont get involve now in no relationship, the fact u in this 9 years means u gonna be torn up n hurt. So take time out a d focus on u, spend time with sensible n level headed friends and family members. Go out n enjoy u, forget about ur ex man, he does not want you then nor in the future, he is a damm ginal n user, run for ur life girl, runnn. Mi nah go say u fool because hurt nuh easy yah, but it nah last for ever, you will get over him. Damm wicked boy, girl just wise up n use this experience to grow stronger.