SUH TRABASS AND DI ”WIFE” A FREAK?

0 thoughts on “SUH TRABASS AND DI ”WIFE” A FREAK?

1. hmmm…wait till u decide fi carry in a next man chile!!! oh who am I kidding…u nevah know wid dese men nowadays

2. best life to live if you an your panther have a rock solid relationship trust me i know. you set your boundrys an your do an donts

1. thats all religious dogma. in our african culture it is normal to have many wives. and we never did it the christian way, once you have intercourse with a woman she becomes your wife. between 2 people huh? marriedge is between you your partner and the state. its nothing more than business.

3. I wonder if them really know the meaning and purpose of a marriage….funny thing is him meek video as skit a bun out suck pusc yet here comes him “freak of a wife” weh seh she Bisexual guh see har a get more push dan him huh wonder she has no prob aid other woman a whine up upon him in her present it turns her on..smh

4. sex is not just sex it’s a emotional connection between a man and a woman if dem dont understand that dem lost.

1. Dem nuh understand seh dem already disconnected…anyone that is bringing in the third party is the one that is not being fulfilled by the union..I pity them

1. no, a nuh u one at all, she is so easy fi program and di two a dem just immature all together. her mom always in the blogs and on her page, I wonder how di hot Ras feel bout her daughter alternative lifestyle…kmt

5. Good evening to all, Met big up yuh self….Kmt mi understand Seh to each person their own and all that but whatever you doing in your life you keep it private….It’s your business the world don’t need to know kmt and then when dem business guh pan front street dem wha frowns…dem same one Seh dem nuh business wha people wha fi Seh and dem ago live dem life but at the end of the day what is that to post on Instagram for the world to know?? People ask ar weh she buy ar outfits that she may wear at times and she nuh wha answer but she ready fi broadcast ar sex life doe, dem lucky ya

1. i don’t even understand why trabrass haffi show dem bedroom wid pole in deh and all these things ..den wen ppl call dem out dem waan vex up some things must be left unseen

1. Sex doesnt make a relationship no matter how important we make it..fi dem relationship is sex, that is what dem a tell di world

6. Well, I nah get eena married ppl awgument seen as mi nuh married. Dem seh it work for dem suh is just suh. Shi seh shi hab her crushes and her husband knows it all, den who am I fi guh seh anyting. This lifestyle not appealing to me, but mi consider miself a freaky prude…lol

Met, you know mi was watching dis documentary bout swingers and dis retired doctor and him wife weh turn swingers. Dem all came out and confessed to their children and tings, and the hcildren accept dem. 90% a di swingers in di documentary have herpes and 100% have caught something at some point. One ting me know is dat a lot of ppl do drugs and many have some deviant sexual lives weh would shock most, and is di ones you never suspect.

1. Good evening to all, Met big up yuh self….Kmt mi understand Seh to each person their own and all that but whatever you doing in your life you keep it private….It’s your business the world don’t need to know kmt and then when dem business guh pan front street dem wha frowns…dem same one Seh dem nuh business wha people wha fi Seh and dem ago live dem life but at the end of the day what is that to post on Instagram for the world to know?? People ask ar weh she buy ar outfits that she may wear at times and she nuh wha answer but she ready fi broadcast ar sex life doe, dem lucky ya

7. Met mi just guh pan Instagram and somebody guh inform Seh ar post reach pan Jamaican blog site.. So what if dem Neva want it fi broadcast dem shoulda never post it up unu move up she caay nuh badda come ova ya wid di hypeness or a come voice feelings cause she never care when she post it suh we nuh care either we can voice we opinion whether they like it or not

8. things and time have truly change i don’t even know why the one dem weh have OPEN MARRIAGE bother get married…unless the meaning a marriage change and mi neva know

9. How sad is this marriage is no longer sacred, this is simply code word for he has cheated on her x amount of times and now she is conforming to hold on to him notice she never say she sleep with men too in her swinger lifestyle, she is young and she has a lot to learn and she will definitely eat her words literally. Any day a gal frigg wey trabass from har you see lol oh.

10. All who nuh kno sey trabass a dodo wood need fi get uno gaydar clean and service.dat nasty bloodclot bout him nuh suck pussy him really nuh suck it fi true him eat it up heartily>

11. mi nuh understand how unu so judgmental uni fi memba say everybody is not the same if unu dont agree unu have a right to but how unu fi tell ppl what is right for dem set a f**king hypocrites live and let live caz nobody nah judge unu fi we unu a do behind closed doors whatever it is caz mi sure unu huh clean and pure as unu ah try portray

1. Stop justifying dutty livity as being hip and cool, in no way shape or form being a swinger is normal or cool it’s a lifestyle that’s kept hush hush hidden forbidden and often times seems very taboo, something is highly wrong with you if you into things like this. Anyways this girl seem mildly retarded and whatever message she is trying to tell trabass side piece I hope it don’t backfire on her.

12. So did she marry trabass for his papers and since they agree on the swinger lifestyle they stayed together?? Hmmmm…..

13. her Instagram page tells a lot about their marriage and what goes on in their day-to-day lives. They have accomplished a lot as young married coupl ebut when you bring a third party into your bedroom and engage them to be a part of your sex life then eventually something is bound to go wrong. what’s going to happen when they get tired of bringing home girls. are they going to start bringing home guys. And I can just imagine how his friends are bigging him up for wishing they were in his shoes. Then again on the other hand she seems extremely intimidated by him so she probably got some licks to her backside for putting out that post. Smh.

1. very intimidated every se wen she in the car and a dance vulgar how him look upon har den cut out that part of the vlog,only fi she trek out har fone and den stay to harself

14. first of all deanne go siddung a papers trabasss a look … an me nuh understand why all now him no get it less unu just married … u think u n trabass ago deh fi eva .. good night

15. i had to go on her page .. like who inna dem right mind would go home wid trabass and deanne lmao like u say met dem a look smaddy fi come inna dem bed under sikes mek dem move n gweh di deanne she ever look dutty n chakka chakka like girl plz u seh u a wife fix up uself and comb ur hair for once in ur friggin life… u just look like trabass tun u inna one deegan fool

1. it’s obvious he don’t like how wally,lincoln 3 dot do on stage as an internet sensation mi s sure winford contact him as well and to how him well waan be an artist him wuda been fly out to meet fans duh shows a yard and all…you can tell wen they don’t have dem shit as yet hope him get it doah cuz he is talented

16. It work for them that’s all that matters. They’re doing their thing. Crab in a barrel ting. Just support the man work because at the end of the day Jamaica him represent. At least him nah rob nobody or a sell drugs fi shame we. Big up trabass

17. But wait a minute hold up maybe she need fi focus on why she caan breed fi over a year now almost two trabass and har a try fi have baby and she can’t bust..so I guess the next gal in the bedroom a mek up fi it