STEP INA JMG ROOM DEH SENDER

Good morning Met! I would like to air out this girl Reicea Diston. She too wicked after me guh write her pon IG bout Lester and start dash out everything seh she and har friend deh wid Lester. She all seh how har friend know bout him wife and next woman but want know more bout someone else. The girl tell all of ah friend relationship with Lester. She all seh how har friend and Lester ever deh pon di phone and how him seh him nuh have no other woman ah Jamaica but she. And the wife and the next girl deh ah foreign. Then she seh how him tell har bout how the wife come about. But after she guh bad chat har friend and Lester relationship she want block and change name. You is a wicked friend. You same seh dem ah do dem thing and yuh nuh know how dem dweet because yuh friend know bout the wife and next girl.

4 thoughts on “STEP INA JMG ROOM DEH SENDER

1. But Reici fuck Lester too. Reici is the nastiest gyal a jamaica right now. Tek anything as long as it have a d*** worst reputation me eva buck up pon a young gyal. She name rotten inna the streets.

2. wow!!! a lie? lol I wish I did understand this. but from where I’m at, it look like a good read but can’t comprehend. let me stop lol. them people here sound like one bag a germs!