SPIDER MATE CHRONICLES

Met Kimesha and Ashley no ramp fi f**k with Tinkabell, she claim she happy with Shy the married dealer a La but every snap she snap him the man a mek up him face I think she really rate tinkabell baby father xxxxxx more cause how one gal weh claim dem suh pretty and doo over dem entire body fi compete & soo pressed till she start stalking the gal and a throw shade every day.

Tinkabell yuh do yuh body a and still hard fi fix every day yuh inna body suite when yuh body look tun up more than P**y selling Kim. Maybe a true kim feel some type a way cause tinka P**y fat up inna it and all these things both of you are two insecure cunts especially Kim bare fake ass and boobs and not a man fi call uno bonify man

Man face Ashley no mattaa what you do yuh still look dutty and fava a johncrow weh need care. Stop f**k with the gal or a becaa you a service Kim wid the escort and prostitution business inna dancehall?

2 thoughts on “SPIDER MATE CHRONICLES

1. But if u suh hot and hype and nuh hav nuh time fi waste, den how dem a find time fi a stalk di girl suh!

Di whole a unnuh jus insecure wid a sad sad life!

(running to confirm seh u life not sad on instagram will only prove di point more)!

2. Kim yuh dutty fake batty look like a shitty diaper that need to be changed you jump tinker bell last year over a dick that’s not fi yuh own please go back to the surgeon and get a refund cause that ass on lump lump and full a pare shit shit yuh face on down Down syndrome tinker bell a mad you remember enuh Kim yuh reputation bad all over the globe everybody yuh copy you never want a fake ass until you see tony woman with it you never want fake boobs until you became obsessed with snapple you have no originality you just a hurry come up dumb hoe threesomes and brawta and selling yuh body is not goals this hoe need a prayer