SOMETHINGS THAT COME TO MY FACEBOOK INBOX

Hide my I’d please and thanks this guy name Richard Antony Huey other wise known as spangie or Brandon from matches lane him live with him baby mother and a look mi him tell mi a heap a things bout him baby mother sey him and har nuh Deh and him want me and him go halfway tree and then go hotel all mi a tell him sey a jus f**k and collect mi a deal with and him nuh stop beg me p**y and bout him love me him all still Deh wid him other baby mother to him work a cellar8 a constant spring promise mi all bath and body work set

7 thoughts on “SOMETHINGS THAT COME TO MY FACEBOOK INBOX

1. Sender a Di fuss a man a look yuh? If a suh yuh get excited by two meaningless promise mi wouldn’t like see how yuh woulda gwaan if a man actually deh wid yuh..

2. anon@12:07 nuh have no behavior. Leave the lady wid her humble brag, clearly she doan waan him an him tings and him a run har dung caw she got it like dat cho

1. “…. mi tell him say all mi Dey pon is f••* k and collect .”
      “ … He all promise meh Bath and Body work set ….”
      Wow big big brands name dat sender ….
      you go girl … man ah look yuh hard•
      Woooooiii I deadings wit laughter here !!!