SO IF HIM TELL YUH EVERYTING??

Gn pinky but I’m 1 of them who always a dunn the sender them wen them Sen een a ask bout man lol now me fall in that position I want to know who’s man is this me an him a talk bout 2month now he live in england him claim say him single him sexy an him body hot mi nuh trust everything him tell mi

8 thoughts on “SO IF HIM TELL YUH EVERYTING??

1. Sender the blouse he is wearing in the 2nd pic should be cause for concern…that top clearly tells you that he is NOT telling you everything.

2. :ngakak yardie yuh bad so inna the Monday morning :ngakak clearly him might be gay or him touch likkle!

1. As you said him have a touch ,mi guh look back n the 3rd pic…that hands pose more than suggest you are right bout the sugar in his tank.Cmon which straight man puts his hands like that for a pic,for anything ,for any reason?? :bingung

3. Is michiboo did keep a dance name a “touch of surgery “last year?Well Silent Reader mi glad u nuh stay silent cuz indeed this is a touch of something like u said!!I’ve only ever seen that hand pose when women a pat them punany..or exposing punany printer to show buffness…he is wrong wrong even if by chance he ain’t gay.

4. Hello senda sir…. Nuh odda man naaaa claim him sir yuh good 2 go. Him need fi drop him hands to him side like a rass man a dat me know. Or maybe a him a di girl a how it go sir? Suh a whey you live if him deh a England… Jamaica?

5. The middle picture looks like him have on a onesie.lol Lady please don’t waste your time have faith in the lord and let him send you the right one.