SMADDY PLEASE TELL BALLER ALERT THAT THIS IS NOT OUR FOOD

MI NUH KNOW WHO PUT UP THIS PLATE A FILTH AND DEM A COME DROP IT PAN JAMAICAN..DEM EVA SI NOTHING COME OUTA JAMAICAN KITCHEN LOOK SO YET?

11 thoughts on “SMADDY PLEASE TELL BALLER ALERT THAT THIS IS NOT OUR FOOD

1. Is this cat food. I food the guy or girl don’t eat this food because it look like not even a doctor will be able to find out what wrong with you after eating this.

2. My apologies to all.

I am currently having a bm and the stuff in the toilet, looks NOTHING like this, it looks MUCH better! I say this to say, not even Jamaican shit (literally), nuh look suh!

Smaddy from Yard, see if unnu can push unnu finger dung unnu throat, or better yet, it might be easier to look at the pic and fork up some vomit quickly and mek a comparison for us, please and thanks. I doubt even JA vomit look suh, yuh rass!

3. Not even if yuh cyah cook jamaican food an try it still wouldn’t look Suh. A chu a we a di only island weh recognize Suh…..