SIR STOP GUH STEER TOWN

This guy comes from old folly live with him baby mada a dbay every Friday night him lef her and go to a gal wa live a steer townhim poor gal nuh knw wat a gwaan all him do a suck p**y and lick out the gal the batty naa too chat it cause am one of him b*tches too
Post asap

6 thoughts on “SIR STOP GUH STEER TOWN

1. Only Fridays you get my girl. Accept your once a week matey life and stop expose the man. I can bet say you stay very bad.

1. Camoy d time yuh cum round here a chat bout matey life u shud br @ d hospital a visit yuh father Simpie. Yes Simpie is ur real father. I dnt knw y yuh careless muma never tell u who u father is. Everybdy a Dbay knw wah Simpie is ur father.

2. Just got a call from a over seas friend that i was here and body a write this bout rayan y the fuck should I the baby mada wa him live with do it smh….simpy yes girl I visit him off course that’s no news to me every body ma a whore be for she settle dwn

3. Sound hurt cause u never get a daddy like simpy smh dnt frighten mi and ur right in dbay u need to come face mi with that rayan a whore long time and mi never fraid a tell him that if a matie mi did a run from where him son come from smh any body wa fraid a bun a u