SIMONE SISTER HUSBAND A READ UNO COMMENTS OO

MI WUDDA SEH SUMTING BUT DUE TO HOW A NUH MY FAMILY MI HAFFI GO HOLD MI MOUTH…DI PERSON SEH FROM MEAT-SHOP TO JAAAAAAAAA——GU——WAR…A DAT DI PERSON SEH SUH WHY YUH MAD SIR? WHOLE MONTH YUH NEVA A RAIL AND KICK BUT NOW WHY?

28 thoughts on “SIMONE SISTER HUSBAND A READ UNO COMMENTS OO

1. Mek dem know seh dung to Lisa Hanna and Cardi B read Pinkwall nuh Metty. Yuh ting shaaat. Regular all kinda ppl dem over herrrr’ reading. Heh hayyyy. :angel :peluk :newyear :hoax :cystg

2. A true Bonner…. yu ah opportunist just like Collymore. Stop pretend becuz yuh nuh come from nuh riches…. yuh a nyamm out the Campbell’s money just like Omar. That’s what you a hold on to bcuz yuh neva know life before. Nutten nuh wrong wid dat thoh … it call ambition and profiling wid a uptown real browning

3. So a which part a the comments lick him? Then sir if you was a butcher, u did waan ppl fi come say u a doctor, and if a di woman money tun u in a celebrity , why u want people fi tell lie fi mek you feel good, tenk God fi you big life and status weh u a live through u wife man, and tap read and nyam up u dam self. The truth shall set you free, the truth may offend you, but it’s not a sin, so accept the truth and live free, and stop squeal like a hog when truth lick u. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. So why Bonner vex???? Listen to me.. Bonner gwan like him single and a hype wid the girl money.. how me fi mind man and him deh party every night? I wonder when last dem sex! Listen Bonner come talk how u did dunce.. u couldn’t read & write!! And u wah hype like h a smaddy.. member say d way u dunce u couldn’t mek speech a u wedding.. woyoii

5. A whey him name? Cause dah face deh look familiar Suh…
    Collymore trick di whole family, all extended family get trick. Questions:
    Suh a suh di sister feel how har husband feel tuh?
    Suh dah husband here, him nuh know bout collymore fren seh him kill everything a farrin an run come a yawd? Him nuh question dem tings deh? Him nuh question di previous death? Him nuh feel hurt seh dem loose someone close?
    No man dis nuh look good :nerd mi seh dis nuh done some more tings a come… A wah kina reaction dem yah??? Come tell we di real follies a di family. Unnu soon chat still.

6. Met, are you sure he’s not related to Omar? They have a resemblance, even their top part look the same, especially the arms. Anyways, sir what part of the statement hurt you more, that you were a butcher, that is your wife put you in a Jaguar, that you are cheating on your wife? The sisters seem to have low self esteem to pick up cruff and try to turn them into someone decent but you can take the hog out of the mud but you can’t take the mud out of the hog. Both of them got beautiful, successfull wives and that still isn’t enough. My advise to you Simone’s sister is if you have your husband name on any insurance or any of your properties, take him off now because you see what is happening.

7. Me blame the parents still.. cuz a d same thing dem mek Simone do.. a the same thing dem mek keshtina do.. once dem pop a breed , dem run go married dem off fi tek shame outta dem eye and mek it look like a picture perfect fam.. met me couldn’t believe a this boy weh used to hungry get so hype and a gi bun!! Me wah fight d johncrow.. I doe know why dem no find man inna dem class

8. These sisters clearly have a type, big buff with community cocky. So my question is, are there no intelligent, educated, ambitious man in Jamaica, who is not a scrub looking a come up from a successful and wealthy wife? Because from what I’m reading, Simone & her sister have made very bad choices, a murdering philanderer and a partying philanderer.

1. “most” of these women today go for hype, no matter what background they’re from. “Hardly” you will see them going for regular clean cut guys. It’s just the generation that we are living in now I guess.

9. Same so, money doesn’t buy class, why Simone and her sis couldn’t aim for someone of their “league” or higher? they really doubt themself or feel they cant attract a class man.
    Well they have to live with their choice of “husband” or was it family pressure to marry cause of pregnancy that force these “men” to become their “husband”
    Their life not mine.
    Just hope this sis be on her guard. tighten up on her assets in case dis gymbody, steroid looking bwoy get ideas, prbly wont since him see wha reach Omar. JCF/Court system dont f*ck this one up, ask the Feds for help. The world is watching

1. Ask feds for help fi wha? Tell Broward county say they phucked up and should have requested help from the feds.

Jamaica is a sovereign nation and the US agency only relevant for the “war” on drugs within our territory.

Being the bride of a suspected killer, being an accessory to a murder/insurance fraud, breed, married and building wealth with said killer required common sense, not the involvement of the feds.

Oh…not to forget harboring a fugutive who killed his babymother and sister 15 years ago.

We no need no feds. The case only issue is the standard- witnesses. I strongly doubt that will be a problem; Florida soon come colect dem toilet papa though.

10. Mi naah go gainst unnu still but mi understand why dem nuh go fi man inna dem “league” Nuff a dem a battyman and more pompous than them. Is only a few man inna dem league real and most taken. It can be low self esteem but it can be what really rock dem boat as mi know plenty women weh well up deh, baawn up deh to be exact and is a garrison man to dem thing. Women are, I have learnt, very strange when it comes on to what they want and what they need in men. Some women especially those in charge may want a man similar to them but yearn fi a thuggy weh can put dem under manners and remind dem say dem a boss to everybody but to the big hood dem a slave. Dem power mek some man look n feel boring even when them inna same league. Nuff time dem inna same league but one coming from corner league so dem still av some roughness to them weh d women like. (please nuh ask mi how mi know) It just boil down to what rocks their boat.

Also unnu a gwaan like unnu neva buck a charmer? Man do everything right til u a look inna sky. Unnu neva get swept affa unnu foot yet? Look how mi ago remind some a unnu. Think back to unnu dutty, luw life, john crow babyfather or ex weh all now u cant believe u f**k him.

P.s. pon a small note mi notice say it nuh too sit well wen woman “marry down” but man fi dweet though EEEHHH? We fi tek up woman below we like nutten and she rejoice say she win and we gi ar ebry ting but woman nuffi dweet? UNNU KIROUT lol. Ladies if u av u dutty money and u waah spend it pon man and send him go school what eva DWEET n please yourself. Centuries man dweet wid woman. Woman a mek more money than man now so waah happen? Just mek sure you know who u a treat just like how we affi mek sure to. CHHHaaaayy (Met voice)

1. “P.s. pon a small note mi notice say it nuh too sit well wen woman “marry down” but man fi dweet though EEEHHH? We fi tek up woman below we like nutten and she rejoice say she win and we gi ar ebry ting but woman nuffi dweet? UNNU KIROUT lol.”

True ting HeavyD, or when a man and woman deh together and when him get rich him lef di woman weh love him for him and guh pick up a woman weh only love him fi him money and then some people rail and call it “upgrade”