SHOOTIE DEM SEH YUH SWAG SHUDDA GET A SPONSOR

Den yaah tell me sey Shootie fr yungkingzent neva mek it to Dream weekend😂😂😂 So it go mi don wen u av 2 pickney fi feed plus house a build. But you fren dem cuda sponsor you swag!

8 thoughts on “SHOOTIE DEM SEH YUH SWAG SHUDDA GET A SPONSOR

1. the man A TRY better himself and this the BS you send in? go suck out yuh

mother sender!!! people so confused. we tell them fi stop party so much and

get house. when they do we still taking shit. sender move yuh BBC. SIR YOU

DID THE RIGHT THING. I SALUTE YOU!!!

2. the man A TRY better himself and this the BS you send in? go suck out yuh

mother sender!!! people so confused. we tell them fi stop party so much and

get house. when they do we still taLking shit. sender move yuh BBC. SIR YOU

DID THE RIGHT THING. I SALUTE YOU!!!

3. The man a build his house and you are worried about dream weekend? U know how much material that money can buy? Met usher that sender out to the wolves. Idiots are not welcomed

4. There are many many more Dream Weekends to come, gwan build u house fi u pickney dem ute. Senda yah pussy guh suck u madda to.

5. The man a build him dream house while sender a talk about dream weekend.

If d man did deh a dream I woulda seh y him a waste him money before him build house .