SHOOTIE DEM SEH YUH NUH LOOK UP DEH

No a wah cuda cause dis? lmao…Carlton “Shootie” Davy u fava eediat…Fr Boodie lef u and throw u out, u luk mash up badddd…Sharlene naah luk after you? Woooooooiiiiiiiieeeeeeeee

17 thoughts on “SHOOTIE DEM SEH YUH NUH LOOK UP DEH

1. Tameka Boodie, mi tink u get ova u whoring baby fada wey u use to brag bout…lmao..Stop send in we man now…Ugly gal a so u bored???????

1. U don’t have no ambition. Tekking people man is the only way some a unnu feel half decent about unu self for a minute

2. Shootie never hear the saying “Don’t put your c0ck in crazy”. Guess him a learn the hard way now. The chick that keep sending him in is damn sick. Boodie please ignore this sick woman, This is just going on online now but she might escalate to physical stalking. These people don’t rest until they lose interest in their obsession. Just collect evidence if you can, it makes no sense to go back and forth with an insanely obsessed person like this.

3. No dem still at it…Mi know a Boodie send it in…But wait,I never know Shootie did belong to Boodie…Dat boy is a germs fr BAR days and Boodie did know sey him have him woman after Brits screw har out Shootie tek har up and she neva stop till she breed…tink dat did a go change d dwaag.

1. Stop u fi stop mi from chat. No man nah mad me bitch. Get a life and a man fi yourself. A not even like say u a wife and the man a gi bun.

4. So we all the excitement fah? Boodie did knw sey Shootie and Sharlene dey and she neva stop till she go breed fi d careless boy and tink sey dat wuda hold him. But she use to screw him fren wey keep 100 bottles BRITS,so who she tink she be…She was dem cooler..Boodie focus pon u dawta and u career…Shootie will be shootie

5. Boodie and whoring shootie NEVER married so d dwaag free fi f**k pon har…She did gwaan too much like she a royalty…Fava mascot

6. SMH!!! JUST WOW!! IMMA SAY A SPECIAL PRAYER FOR YOU SENDER I SEE YOUR WORKING IN THE COMMENTS. LIKE I KNOW ALL 3 PARTIES BEING TALKED ABOUT AND I CAN MOST DEFINATELY SAY THIS HAS SHARLENE ALLL OVER IT. HOW YUH SLEEP? YUH BREED FI DII BOII REGARDLESS OF YOU BEING WITH HIM FRM THE DEVIL WAS A BOY BEFORE BOODIE BUT YOU STILL AND I REPEAT STILL CANT TAME HIM. NOW BOODIE AINT MY FRIEND BUT DO YOU THINK THIS IS GONNA HAVE SHOOTIE STAY WITH YOU. IM SURE MET CAN SEE SEH A YOU SAME ONE KEEP SENDING THIS IN LIKE THINK ABOUT YOUR BABY NUH AND A FUTURE FOR YOUR CHILD. EVERYDAY YUH AGUH STALK THEM AND TALK BOUT THE SAME FOOLISHNESS “BOODIE DID KNOW HIM HAVE HIM OOMAN…ETC” FOCUS PON YUH DAMM PICKNEY AND HAR FUTURE. A WAHH NUHH MORE MAN NUH DEH BOUT. YUH SICK INNA YUH HEAD MAN SMADDI NEED FI CARRY YUH GUH ONE MAD HOUSE. YOU DAMM WELL KNOW SHOOTIE HAVING MAAAAAAAAAAAAAANY GYAL INCLUDING YOU AND BOODIE AND YOU CONTINUE FII DRAG THEM NAMES THRU THE MUD. JUST SOO YOU KNOW EVERYBODY KNOW IS YOU DOING THIS. STOP NOW MAN!!! PRAY FOR HIM CHANGE SINCE YOU WANT HIM SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BAD..GOD ANSWER ALLLLLLLL PRAYERS YOU JUST HAVE TO TRUST HIM.

7. Here we go again, it’s Shootie again…Get over it sender…After Shootie cocky nuh big….Him give the best head, that’s all…So wey unuh a carry on ova dis nasty boy bout…Unuh woman fool bad

8. I wish i could post picture and show you guys the size penis him have. I dont see why these chicks going crazy. It must be so they can get party tickets. Carlton nuh ave nuh stamina 2 mins and this nigga cum so a must the head y uno a mad. I dont see why uno a hype him up n him cant f**k. Looooool

9. Exactly so, Carlton nuh av any stamina fi real…Dem yung boi yah fi go chuck off…Carlton nasty and careless…Wid him baby dick