SHE SEH TEK DI MAN SHE DOEEEEEEEE WANT HIM

B*TCH stop calling up mi name bout duty boy weh mi nuh want, he was never in my league n not my type to begin with…. news flash if mi want him mi can always get him just a text r a call n him come running 🏃 to mi, he’s only f**king u because I won’t suh its best if u stop hype ok….u need to know where u stand wen ur in a man life because frankly u don’t….. Point of information COREY is nobody suh don’t Mek all the cars fool yu ok 👌 if I were u mi try get something outa him before he’s on to the bitch n stop the hype ting it nuh pay…..u a talk bout pregnant lol better u n not me, all that glitters is not gold ok

6 thoughts on “SHE SEH TEK DI MAN SHE DOEEEEEEEE WANT HIM

1. A round of applause, di girl said better u not she. She saw that this man is up to no good and cut, no baby. Miss keep the man she don’t want him, leave the girl alone

2. Girl leave the girl alone cause all me the old boy a look to n a say u n him nuh deh suh the time u a hype u go know yu place

3. Mi rass suh Breanna a Corey u a f**k now??????? Yu sure nah waste no time….. but big woman ting u need Fi slow down mine yu catch HIV…yu too F**key F**key man.. cho

4. Cockey termite Breanna stop walk n call up the gal name, a full time now yu stop tek ppl man n go tek care a yu son… remember ur a mother stop act like a bitch set an example for ur child… no wonder why his dad don’t want him around yu ….