SHE SEH HIM IS A GALIS

Hide me I’d deh this boi mi like him an him say his single but I don’t believe that one pinky cause if the boi post a picture him have  about 10 gyal a day (bae) wtf

🙄
🤣

16 thoughts on “SHE SEH HIM IS A GALIS

1. Str888 eyeball mi ah eyeball dah pic yah… mi caan solve di mystreee… mi needa ah nap suh mi can try again OO…

2. Me nuh know if him a gallis but him attire and pose look suspicious. You better off searching the gay chat rooms and asking around the down low community. Honestly I don’t know what attractive ablout a man in tights with fine skinny legs. Girl go and find yourself a well built sturdy young man with steam fish and okra body.. dis one too funky fenky. Kmt

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Batty juice dash whey di whole a inna n pan di pic… Senda and di odda gal dem wear glasses n contact n if dem don’t sumting wrong wid dem vision :ngakak hunnu wicked! :ngakak

4. Dats why nuff a unn end up a tek battyman, instead a tek a good look pon Di man dem weh unnu a mad ova unnu too busy a watch unnu mate dem

5. I don’t know how some woman do it. I don’t want no man weh stand up in front of a mirror longer than me. I like my man them with a ruff look. When I walk with him there’s no question who ah man and who ah woman. But hey to each its own.

6. Sender i think this guy told you he did not have a GIRLfriend and you took that to mean that he was telling you he was single.
    Real Talk 😡