SENDER WHEY YOU GO DI OBEAH MAN FAH?

Suh this evil b*tch come a Jamaica inna December fi a week fiĀ  mi help her look fi a obeah man fi TIE her babyfather met she a wicked time fi mi put her pon blast now u a try controlĀ  the man n him nuh want yuh b*tch

6 thoughts on “SENDER WHEY YOU GO DI OBEAH MAN FAH?

1. How does stuff that say go away evil tie smaddy? Seems lie tthe opposite to me or is her matie she running away?

2. HOW YOU KNOW WHERE TO GO SENDER? PEOPLE WHO LOVE (SENDER) THESE THINGS. ALREADY HAVE THEM OBEAH MAN. I DON’T BELIEVE SHE ASK YOU TO TAKE HER THERE. LIE!!! I BELIEVE SHE TOLD YOU WHAT HE WAS DOING AND YOU TOLD HER YOU KNOW A OBEAH MAN. FACTS

3. So you took pictures of your friend’s purchase..Why? After a you carry har out. Is either yu get jealous or shi nuh gi yu di money shi promise you. All mi know with friends like you, who needs enemies. You are wicked and I would never want to have anything to do with you.

4. The sender is her fren’s mate unda quiet… she’s upset dat she has to help her Fren get rid of her matey,but went along to avoid suspicion from her Fren.Sender is a wicked plain and simple,same way Suh it guh…Tek it as mi tell Unno,no two ways bout it!

5. Yow mi naaa lie if ppl did tell mi bout obeah back inna di days mi hudda run dem..but dat shit, smh… ppl are wicked, wicked, wicked nuh trust nobody wah name fren! Nuh mek dem know yuh business nuttn bout yuh man cause yuh wee have dem as fren a hype dem up an dem a dig out yuh fucking back a try kill yuh an waah yuh life whey all you think ano life cause yuh waaah get bigger dan whey yuh deh an dem waah kill yuh… Yow fuck fren, fuck ppl dem a evil a mi alone an God an mi ancestors a roll.