SENDER TELL WI FROM DI START

MizzT move ur ugly nasty bl**t Go sit down and mind yuh ugly man with u ugly a*s self. wukless  b*tch go brag bout 5000 and dey mall a buy man clothes. . Run go catch belly fi the 3rd man. U fi shame and pray this one stick wit u. U run go put bout man buy u car and after bbq a talk bout u just pay car note Make up u liad a*s mind. So busy a try prove but a make a*s of uself. A nuff enemy u have cause u chat too much u too nuff and gwan like the 20 a hour job a make u so rich. Sickening now gal stop look attention and go worry bout u pickney dem and get u money up fi the one whe a come cause everybody know a u alone. Dance money can’t take care a nobody duty mizzt. U nuh see lexy just graduate from college real college not man clown college. She a look career not no nickle and dime job fi kiss a*s a try make it look like a more than what it is.

4 thoughts on “SENDER TELL WI FROM DI START

1. Every day u get up bout the man the man the man like u daughter dem nuh exist numore. A such u frighten fi man u just dash way u pickney dem. Why u never dey a mall a buy fi d man and d pickney dem. Oh only the man pickney ago exist now huh. A so unnu frighten woman stay as new man come breed unu unu dash wey unu pickney till d man gone u ago hear bout u pickney dem again. Senda da pic here a decent pic should a send the pic with the baboon ina d pink hair whe a friend dem nuh stop lie bout it luk good. Instead a shop fi d man u said a shop fi uself cause it obvious no money nah spend pon u

2. Di sender sound hurt .every day the man post MizzT pon him page. This boring bad. So if she want spend pon di man is har money. Next cause me want know which supervisor make 20 dolla a hour. Badmind sah

3. Lexxy $20 a hour cant mine man. Why you send in MizzT picture fah. Di gal hav 3 pickney and u nuh have none cause u cant breed . Wah ur degree mean ? Caz u still live in di projects .