RUEL REID BEING TAKEN INTO CUSTODY

11 thoughts on “RUEL REID BEING TAKEN INTO CUSTODY

1. One would think more comments would be here. Guess the arrest of a crooked public servant a no important topic :cool

Met, thanks for doing what you do.

2. Yh man a time unnu start go prison fe teef out taxpayer money n live big..at fe unnu age unnu suppose fe a come from prison n unnu jus a go een..a doe care is who a cudda me fada..a doe care is which P..for 2 ling unnu been doing this n getting away wid it..uunu gwaan a prison make chink bite unnu.unnu hype n keep big party n roll like celebrity wid d teefing money..all d roach dem inna u sewage uppa u yard dem shudda lock up…me glad dem a make example a unnu..a way d handcuff dem deh? If a did a regular Joe see how dem handcuff him n grab up him pants inna him ass..bout u want back u wuk uppa JC..see how u nyam out up desso to..n then unnu gwaan like unnu is role model citizen n d lil uptown ppl dem gwaan like unnu a smaddy..double standards crowbait d whole a unnu is

1. “at fe unnu age unnu suppose fe a come from prison n unnu jus a go een..”

Mawning Oooo! This alone floor me :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak. But you right pon all levels

3. “Good evening ”
    more is there to come just waiting patiently. mi spirit neva tek this man from morning everytime before dis scandal & him usually come on tv my just turn it off or change di channel. I’m not a jlp nor a pnp just don’t like f***ery some a them too dam greedy & wicked even if nothing don’t come out of this or him nuh go prison him still a go shame.

1. Dwln….One corrupt Warda who will then get push inna one cell and have somebody bring him/her dinna. Lololol

A so we fi function. Lovvvve It!

4. Is this the first time a high ranking politician is being held accountable? If yes then its a very good look. Keep it up. No one is above the law.

5. Muraski one next Labourite name JAG Smith wa did bout 100 yrs old did go prison back im days fe teef d hardworking farmworker dem money..d ppl dem bus dem shut inna cold n heat n him borrow out dem money..him did do time a prison..Kern, Paulwell n d whole a dem shudda jus a come out a prison ya now wid all d teefing dem puddung..me a Socialist but me call a spade a spade..a don’t give a rats ass..you can’t sow plummy n expec fe reap strawberry..dem too damn disgusting..

6. Wheatley shudda de a prison to ..him escape in the bushes leaving 1 homemade shotgun..a so the police wudda say..