RADIGAN PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT

83 thoughts on “RADIGAN PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT

1. Peggy dem a call yuh scamma muma,a better yuh tur ova de body tuh de ppl suh everbody can be at peace and ot in pieces

2. Bless up.

Trying to confirm if this a di Raddigan druggist bredda weh mi a hear bout from inna di 80s?

Nah lie still, I no promote hypocrisy. If indeed it was him a long time him fi drop out, just like all di other so called DON dem bout GONE TOO SOON. NOT SOON ENOUGH u mean.

Same justice fi him goes fi Dudus, Kartel, etc etc… Deh a US mek people sterotype all Jamaican as idiot and thief. Fire BUN.

1. no sah is a pyromaniac dis, fire! but johnny the ppl dem seh him was a benevolent don enuh, kind of heart an pocket

2. Him ssme rass one you see dem a gwan like jesus chris come an gone again.

Him 2 brother dem de prison and de family dem get funded more dan la oman,so heavy dollars a not from she and all agwan she limited.

Sophia! The baby dress buy yet? Cause me no know why people think dawnette was miss one an only.

Met me gone back go pretend not to hear well :travel

3. Mi seh whoeva write dis wen dem reach de unscrupulous part them did waan add Johncrow but because them waan come off as the better person de word it down to the T,Peggy fix it fass muma dem tyuurd alreadyyyyyyy nd it uh start yet

4. With all the spelling n grammatical errors aside I get the essence of what u saying.I ain’t never heard a wife accused of scamming her dead hubby though smh.I so want to believe Peggy wouldn’t do that but….sigh

1. but me the bride of Frankenstein, ah mi Radigan, really outta orda cuz a years she an the man left, maybe she wouldn’t divorce him an true him nuh legal him neva waan force har. so now him dead she waan ensure that the man who neva look at har in life, is going to look after her in death. she get sheg if nutten nuh inna him name fi she claim, cuz all she a go get is a funeral bill, that she cant pay.

5. :nerd look pon the “Don” badmon pose to nuh, You mean to tell me say this man don’t have a nice decent picture these people could use? Jah forgive me, but him bleaching make him look ugly I cannot imagine how him look in duppy state. Met? I is are begging you PLEASE mum, duh, I LOVE your sit dearly and come here every single day when me log in at work, BUT duh, if them send you this man dead picture please put a NSFW or something please, I can STILL see Willie haggart dead picture in my head how him did ugly, you know what is sooo funny? Why when these “DONS” dead eee see? Them always look so ugly when them turn duppy. Peggy send back the man body please, His family them calling you a scammer.

6. No sah from I was birth mi Neva hear of wife teefing husband body :ngakak :ngakak at least likkle miss was wife inna real life suh no one else could claim Willie body. Peggy ketch her fraid and leggo the body :malu

7. Yo all this bullshit need to stop . If the man wife did turn her back people would say she wicked . All these false accusations need to stop about money and wife .donnette I suggest you stop with the internet bullshit and come together with his family and bury the man proper .. he has kids all over the place and the past is the past .. the American woman don’t have a clue to who Robert is . I hope she read this

8. I soon tell uno the real story about this whole drama, cause I don’t mek the link yet, but I will soon know the truth bout weh really agwaan

9. met all i know the fambily a guh keep a big funeral, i know a druggist weh did dead up yah, and chu dem seh money tall, dem have memorial up and wake, and ship the body fi bury a yard. chu the fambily waan prove seh man money tall an him can bury like an egyptian pharoah, dem throw a dig funeral, glass casket, bands, white dove, the works, all dem did need fi do is pay a spanish woman fi come bawl inna espanol. Met, him head stone not even the go one yet, the sister start sell yam, and breadfruit. To radigan ppl mi know di don “heavy” but dont spen all the money and bury him and nutten nuh lef fi tek care a him kids.

1. A tour dem wan tek rodigin pon and it nah go work. From la to nyc to maxfield.

Met me wan know if immigration and customs allow dead deportee violator fi tour from state to state till him go international.

Bam! Catch you links :travel

10. All a oonu can keep talking. Devoni Davis aka Bob or not nice yes we know the name you using a you put up the go fund money to incriminate Peggy. You should a shame, go get a job and a life now that yuh Father dead what yuh gonna do… ohhhh shit Dawnet wil take care of yuh and the full house oonu bundle up inna over Rosedale. Yuh sell out Peggy but remember seh a she did beg him fi help yuh shun yuh did a suffer. Go get a life and leave Peggy alone. Before Peggy yes there was Noldy before Noldy there was carol his first daughter mother and before Carol there was Kevin mother. Your mother f**k pon him with the little boy Rattie peggy never have nothing to do with it. Leave the woman alone, she hold the body bcuz she deh do it so everybody can soy their respect her kids and everyone else but no oonu want to do things fi oonu way. Oonu deh talk bout money she gave her money and assets but since him bank account heavy men him money bury him. Oonu a leacher suh oonu sell out even God fi bread. Go and get a legitimate job and stop bundle up like sardine.

1. AYYYYYYYYYYYEE DIOS MIO……Metty years mi plant yasso and neverrrrrrr, nope mi nuh tell lie!!

Money tall up then Don family not suppose to live like that!

Quena -mi agoh sign riqht in now!!

11. no leave mi, i jus a give warning like en madda ramsey usedto get vision an deh pon, “bloooddd, bloooddd.” all i a seh, “di moneeeyyy, di moneeeyyy. “

12. To all who gnu know them know the truth Robert never leave peggy. Peggy run him when she find out him still deh fool around Annette so she run him out of her house, when him meet Dawnet him tell Peggy him meet a girl in LA who can make things happen fi him and she Peggy must just work with him and Peggy said No…she done with those kinda life. So Dawnet you have the money so bury him before the Feds get it.

13. And again pinkwall mek ppl haffi move…..so dem never notice di go fund me account and di bag a ppl dem weh a comment a beg money if Met never point it out!? And if we never deh yah and seh di ting look disgraceful fi out a road a beg…nuh statement wouldn’t gi!

Boy pinkwall really show up nuff ppl more while!

Met big up yourself :toast :request

14. A from when mi a read till now normally mi go Chu di odda topic dem aready but…. Mi affi go back round so go look again. A science mi get 1 inna but Chu me alone cyah manij mi call sumbody weh get 1 inna maths fi do di maths…a first mi a see dem tings yah.

15. The fact is the man was married to Peggy for years if he was interested he would have get a divorce but all.he was thinking about is this girl who know everyone in LA that can buss him.He wasnt thinking bout this time and that he have a legal wife who can step in and fuk shyt up. Robert know Peggy for years and he know how she is when she get back in a corner..So if he care about dawnette any at all and the future he wss havin with her he would have kill that shit long time ago and divorce the woman..So what does that tell yu. It’s just the money yo..Lookie here babymama best to fall back and work with the legal wife and stop making her feel like she was never there..Bottom line he was begging peggy to come back time and time again. And she said no ummm

16. Yes true friend a jr a dweet it. Cause him nuh like peggy cause him think a peggy tek Robert from him mother. Everybody know she go f**k the little boy laxie son.suh wtf is he mad for..no disrespect to no one but everyone who know Robert Aka Rodigan know seh him go weh di money deh. Peggy could a buss him in a newyork suh him run up. Jr go get a life from mi si yu and si how yu ugly mi know u never have nothing bout u.U ungrateful chucky u..

17. soo she done wid him why go humiliate yourself. we women lov hav our cake and eat it she an him go jail both went home and return, things women have to go through for love, some of us are so mean peggy is the ryde or die girl

18. All the woman ask was have the viewing in newyork so her kids can be there…Miss right now Dawnnett said naw she want it a LA..Well she think she bad and nuh want meet peggy half way. Suh she get weh di duck get.Bout she a post Wifey lmao a shame she shame suh she and jr want Peggy look bad. How it feel to know she was with a married man all these years. Now it all out and she Caan get the body fi go hype them a gwan like she begging people for help foh with all that bs..Yall need to stop that noise and meet the woman half way and nuh count she and her kids out yall might get lucky.

19. Peggy and radigan a come from far. At the end of the day if He could talk before he died he would put everything in Peggy hand. Ono leave the woman alone. She change her life and didn’t want to live a certain life no more with radigan running from woman to woman. She went to jail for him, she spent 10 years taking care of him in prison, give the woman some credit. Goes to show she is chucky to the end. Peggy keep up your good work and don’t return the body. God will bless you child. You a wife

20. All oonu who deh talk bout married fi give pussy in a prison when Peggy and Radigan get married him never guh a prison yet. If oonu want a copy of the marriage certificate suh oonu can see it. Jamaica it take place and that’s f***g facts. Radigan shoulda Mel baby mama know him marriage real. Hear this all the woman want us fior everyone to get a chance to show their respect. But nooooo…Dawnet feel like she’s in control jay law the original wife is next of kin, yes it’s one wife but since she post video about wife I have to say original wife. Peggy a good woman all of us bitches have we flaws but Dawnet tell the people them how Peggy have to beg you to leave the other baby mama yes your marry over there who get the Rolex and you hell bent on taking it from the girl and peggy said leave her alone bcuz she have a child. You jump on pink wall to look sympathy you should just stick to that and don’t start the dissing, that’s where you go wrong. Yes mi know the heart of the sunrise living so some of who get one side of the story and deh hype need to go and fact check. No Donald Trump shit round here. You know I attend a funeral here in NY, man was living with common law wife but guess what no one could tell bcuz wife and common law wife work together and make it happen. Why because oonu feel oonu have money oonu can treat people like shit. Well hear this…Peggy nah give in. Treat people how oonu would like people to treat oonu. Sorry seh the big man death becomes a f**g passa passa but some people just nuh know when fi chill.

21. Omg this is ridiculous him and Peggy left years ago that bitch shall not have claim this man body that crazy and dawnett u is a f***g fool to be with a man who married to someone else for Years……he was not with the bitch but he never divorce her don’t know why he never divorce them men in these life styles are so fool but anyway Peggy if u know what good for you release that man body so I can go to the funeral in jamaica he have to bury there bitch

22. Lol no sah mi a go mek some breakfast and come back dwl… So peggy haffie tell the other girl fi leave the next babymother alone cause him buy her a rolex and the other babymother vex an did wan tek it back from her? So when all a dis did a gwaan when rodigan did alive, him just sit down so and nuh say nothing and mek dem fight? Lol met goodmorning can I see the video with the common law wife a talk the tings dem.. Thank you very much. Met put the link in the cooment mi soon come

23. Just saying trek a seat back a weh yuh come from Peggy nuh stop body from guh Jamaica tell Dawnet fi work with the woman and everybody can go funeral here or there. Tell dem fi stop use bogus papers fi try get the body before dem get lock up… yes… we know everything. @ Anonymos when he got murdered somebody tek off him Rolex and give it to the other baby mama and she Dawnet want to tek it from her and peggy said NO leave her alone. Father Radigan mi sorry it come to this trust mi we all should be getting along and mek yuh guh home with a decent celebration… yes sky juice, glamour Wayne selectors from jump street who use to hold mike and seh ‘ weh Father Rafigan deh’ playing one of your favorite songs ‘ let’s drink to the hard working prople. Then you step out and house of Leo mash up… yes mi deh hold a meds on the memories…# Sunrise… who can’t tb nuh know yuh dem only can mek up stories from what them hear a street. I’m walk wid yuh, talk wid yuh, eat/ drink wid yuh, sleep inna di same house but mi neva sleep wid yuh… yes…the good ole days. A just the work of the devil mek tings deh happen like dis but God is a powerful God oonu watch it.

24. Good morning met and metters.Quina
    Please bring d tea early. True Friend come here come sit down. And tell mi something. So Peggy Was in dialogue with all Rod baby mother’s before him cut. Met see if can get two crackers. No work today n it cold outside.

25. Anonymous you too mix up… guh sip yuh tea without mi…. tell mi weh yuh deh mek mi send yuh some crackers…but put all joke aside the ting get ugly and it shouldn’t be that way. It did start out good enuh and then the devil just intervene and look how it get nasty. Peggy a mi blood and mi nah sell her out fi nobody but mi know she was working with Dawnet so things could go smoothly but as mi seh a just the work of the devil. Father Radigan it should be pure celebration fi yuh right now bcuz that’s how yuh did love life but I hope tings sort it self out soon bcuz roun yah nuh look good at all…

26. Yes sorry junior wi hear seh a nuh yuh but is yuh brother DIVONE AKA BOB… AKA NOT NICE… a him deh try fi incriminate Peggy yes him and Dawnet fi bring shame on Peggy but she bless Jesus tek her shame at the cross it only bring shame on The Don Radigan. The Raddi I know from way back in Jamaica would seh to you Dawnet and DIvone oonu is a f**g set of fools…oonu just try and work with the woman bcuz evertytime oonu stir up shit she just getting more upset and it nah mek tings better.

1. When uno a tell lie mek sure it = 1+1 so we can get the 2. Why would Junior as uno seh mek gofundme fi incriminate Peggy and direct the proceeds to the funeral home? Tell Peggy she might be in church but she stepped out for a minute. Stop lying cause u nah mek no sense

27. So True Friend come here come sit down, because we off today. So what is the atmosphere like over Peggy yard. Peggy AKA cookie morning. And since u give u life to God don’t get drawn out. Quina Them fix the gate over d tenament yard yet and what’s the atmosphere like over there. Dawnette them a say u a come off controlling, unfair then u cry fowl defend u self sweetie. Met set up myself good Fi dis one. It sweeter than Empire.

28. Met no lie around here some people getting the brothers mixed up and so we don’t want no blame falling on the wrong person so the correction has been made….nothing wrong with that….in the eyes of God none of us are perfect so if you haven’t sinned cast the first stone otherwise just enjoy the bullshit you seems to be doing so just fine.

29. It was not junior and please call that funeral home and Sk the proper questions simple -as far as I know personal Peggy was contacted to claim her dead beat husband yes dead beat husband and his properties . Someone took some stuff at the scene a watch ring and I think a chain but later gave it to Sophie . Donnette upset so she call Peggy thinking Peggy a war manga but peggg say let it be . That’s where it went south. She no longer wanted Robert to go to Peggy in Brooklyn. The plan was to do the wake in Brooklyn then donnette take control do what ever she want .. so she go to bob to make discredit go fund and come on here to talk shit. The one that walk away is best .. Robert pride kill him his wife didn’t want him so he left her and his two kids to suffer because she didn’t want to play his game . I personally watch him turn away from them in the most stressful time sitting right next to him.. y’all people don’t know anyone talking all this bs. That man was a jealous selfish wicked man.. reach out to the real hustlers and ask who did business with him more than once ? He don’t want no man to eat. Peggy know his dirty ways she need to be a woman and call the man wife and settle this bullshit before he end up bury in a simple funeral in Arizona or cremate. I mean how long can you hold a body for the man true color will come back in two weeks eno..donnette I know you I know where your aunt live off the highway let this be a eye opener to Robert $$$!$$

30. But jeezas so donette wanted peggy to claim back the whatlef jewlery from one a the babymother dem? Peggy told her right lef the damn woman wid the dem vanity watch.so a guess the common law wife bex now wid peggy.. Tell miss peggy it might hurt but she mussi release his body and mek dem galong wid it. So it look like peggy no go claim the body yet she just have it pan hold? So a peggy dem a wait pan fi go idenitfy body and release it to dem.. And she nah look pan dem? Peggy as a woman of GOD release the body mek dem galong send the children to the funeral ceremony you nuh haffie go just pray and leave eveeything to god. You done live your life with that man and change for GOD dont make the devil draw you out my dear, it might hurt but joy will come in the morning.. Me a read pan one 2012 post say you usually send the whole a u money a jamaica to Rodigan till u all end up a move from room to room.. While rodigan deh a jamaica a splash and dash lol peggy memba dem say u cheated and you mess up? Don’t dobthe samething to him in death let him go! Mek him be free

31. So is ova one likke watch and cbain the common law wife bex fa? But seeya puppa jezzas.. Maybe a she buy it give him a doe know. If miss peggy did know say a so the common law wife dunce, she shoulda tell her say when we finish bury him we take care of that, just fi chain and watch she tell the woman no? Then the common law wife no love him den cause she fi a think bout burial she a think bout chain and watch? Miss peggy give them the body mek dem galong

32. These women are a bunch of worthless skunts. Same suh when di 3 Don dem did get kill roun ah Roses one bag a jewelry scraping did gwaan. They all just love the lifestyle and the money!

33. Mi a cry peace fi the woman dem look in themsleves and who have body hostage release it, because dem say she no have no money fi pay fi it ship go new york, so it look like peggy want the common law wife fi pay fi it and the common law wife agree and call peggy and tell her bout the chain and watch dem say peggy say lef it xyz, so the common law wife a show her how it feel fi want something and cant get it.. Peggy you need to release the body. You are a cold hearted lady all mi deh ya a beg fi the man body release you mek u ppl dem a come pan met site a cuss.. You are a very wicked lady would u want your husband to hold your body just because his othet kids can’t. Come to your funeral. Wha kina funeral u wan go and u no have no money.. Peggy may god go with you I cant come.. Smaddy go fi him mother mek she go release her son body.. Mi done talk to ooun all ooun wan do a cuss no sah

34. I REPEAT

..you people acting like Peggy run go and kidnap the man.shes next of kin and they call her to get the man she’s doing the right thing by showing him to Brooklyn like he love do. Donnette can take him right there after the wake. Tell her pull-up with her sprinter van and drive go Maxfield where she come from with him. It’s that simple
    You ignorant Jamaicans fighting for a name over a dead man that use and abuse every woman cross his path fighting a war for an order fence .i never see no oil,diamond or gold found in none of those garrisons
    That’s why people like me live way up in the hill and use telescope to see unu ah was clothes in the gully..
    Robert should of listen to me from 1987 and buy some land in the hills or country and build a big house so he can enjoy his grand kids and go beach every Sunday kick back with no need to watch him back. But he like hype and don shit look at him now he getting it yes.. life is to be lived the race is not for the swift but who can endure it ..I put millions in that stupid man hands but look at his disgrace he just wouldn’t listen
    Peggy my family and I respect your decision and the life you choose hope his kids learn and leave ignorant people alone .
    I had to stand far from Robert because he was not discipline

Big up the real survivors .. hustle to do positive that block negative

35. A long time Dawnete a try bully poor Sophia and a bad her up according to Rodigan she give his poor other baby mother hell Sophia but because she did a mind hard dem times di him did have to cool, a nuh lie a she set up Peggy with the gofundme account, Rodigan use to seh she deadly when it come to the computer ting, him fraid coz she can find out anything that’s why she buy him the Apple Mac computer coz she think him nuh know how fi clear the history and she can go back go search it, him did know wah fi clear and lef inna the history’ Leave Sophia alone she not bothering a soul you dun give her enough grief MSDLIVINGLIFE mek she tan with the Rolex and Chain fi give her baby when she grow up, its not only your pickney Robert did have, you nuh see you did bigger than him Man Royal Gyal

36. Laad a miss pinkwall…… was feeling down with all the killing going on but pinkwall put a smile on me face every time.