ORANGE IS THE NEW BLACK

PhotoGrid_1425265673204-Optimized

There are levels to dis. Oh. Black…..Orange….White. Dwlll. Them tek in di corn pon di toe. Lol. I don’t see what was wrong with her in the first place. Kmt. Dem hate dem self bad. Nite yaw mum. Di melatonin start whisper to me. Lol.

0 thoughts on “ORANGE IS THE NEW BLACK

1. Dis dutty bitch is a wicked gal..left the army gone a farrin a run dung hype. Di amount a african man she tek. She had some fuvkef up ways but God nuh like ugly nasty gal look how you bleach out & crawny & nothing was wrong with you Ole jezebel

2. Lol you are such a jealous, bad minded and dumb bitch and a hater you mek bad mind get di best a you put mi pictures on any wall you want fi put it on because mi have di look for it and watch god bless mi right in front yu face….have a blessed day lose…..mi fully bless Caan stop mi

1. Can i just ask why you bleach though Cause nothing was wrong with you before and mi know you going to say you bleach becausebyou want to but it has to be nore than that

3. U lil dirty nasty trifling bitch that take the girl pic n put it on Internet go take many seat this don’t belong on groupie website bleaching a what everybody a do now. Dutty wicked gal u eat out a the gal pot n sleep are house when u homeless n now u take badmind to another level n a try style the girl. U hurt because the girl African man buy ar Range Rover n ur car get repo u r a disgrace to society go buy bed fi u Pinckney dem n stop sleep in a the same bed with them cause the mattress a go drop off a the four block. The girl can wash cook n clean that’s y she get man that mine ar n a that a kill u. The pics them that u put up is good better best! Me fren brown n pretty bad! U old arlot dip shit lonely dead dog wey get up 2 o’clock a morning a post comment on groupie website go look work do or go check ur self in creedmoor psychiatric facility cause me fren ago mad u with ar pretty face! (Singing) badmind get the best a dem!

1. I like how u just come dash out ur friend business. Smh with friends like you ppl don’t need enemies