NOW THIS IS IT…NICHOLAS AND DI BWAAY WHEY NAME KEEMO

Before mi get to the submission below. The guy whey name Keemo dem call him out mussy Thursday from out him house and kill him..Keemo have baby mother and son in Canada…okay…Nicholas him now before di baby mother put up fi har R.I.P him go mek up video put up bout babes and how di bway tell him seh him love him..Den when di heat get hot him try deny seh him and di bwaay deh but di video talk fi itself

Pinky hmid mi have story keemo a good good goood goood battyboii Nicholas lie is har man she send for him and he was in Panama City panama living is best life,,if yu luuk an is store that he save on ig you see him in copa airline traveling tu panama..he flew back to Jamaica not too long ago he is gay and pinky a nuff a we did a mad ova him but Nicholas money taller so we could not go close but other richer battboii– 

video below

5 thoughts on “NOW THIS IS IT…NICHOLAS AND DI BWAAY WHEY NAME KEEMO

1. a dem battyman looking bway ya the girl dem a run dung enuh. bway mi glad a boy pickney mi get cause if mi get a daughter wha tun yamhead fi dem man ya mi woulda kunk her inna her head.

2. Jamaican women aren’t into you unless you have the capacity to shyt up dem puzzy… These guys who obviously look super gay are who these girl run down and den when the bwoy dem give dem AIDS, they want to blame everyone but themselves…