MR 8 BUS-JAMAICA CUSTOMS PERSONELL

BE CAREFUL OF THE PEOPLE WE TRUST WITH OUR HUSBAND/SONS/BOYFRIEND.
CUSTOMS MANAGER SOLICITING (Edited), SENDING THEM SEMI NUDE PICTURES AND PROMISING THEM MONEY AND POSITION WITHIN THE JAMAICA CUSTOMS AGENCY .

12 thoughts on “MR 8 BUS-JAMAICA CUSTOMS PERSONELL

1. Met how you a ramp so ruff wid the good good branch manager Carlton, me a wait likkle mek the kekkle gwane bwile up.

2. No he’s not married and if he ever does (to a woman) it’s a cover, he does flexes with a lot of females to deflect but he is a known swim oround. Carlton come ere likkle bit…your member di time when you and you “people dem” did a ramp rough and you get shot inna you groin area and you say you accidentally shoot yourself when you did a put away your pie pie? :nerd it kinda “funny” cause everybody know you keep you machine inna you socks still but anyways moving right along. Oh and another thing you still a send the broker man go a di pharmacy over wharf go fill your infection prescriptions dem? Poor man show up every other week wid a different kinda disease but a because you have the handle and him have the blade. You still deh wid the brown security boy from A**** Levy wharf Weh name Sa**** ? Mek me hold me mouth cause him have ooman and children but him love likes. Ps. Him love badman battyman (I know that may sound redundant) but yeah he’s less attracted to “effeminate” males.

3. No Met Carlton piss never bun grass yet, one a him gyal dem (a security bwoy) have woman and Pinckney das why me no want out him too much but dem love sweets too much.