MISS DI MAN HAVE A WIFE

shamara yuh lyf stay bad nd tuff like di botox dem inna yuh face memba say yuh don’t have a man for urself go find a man for yu self and lef di married man from Wolverhampton di man just a use yuh fi 3sum him have him nice wife nd kids nd due to how him just get him new born baby from him wife di other day. Gal yu need to stop acting delusional bout the man live with you memba we all knw a the 3sum a keep him. Him nah divorce him wife fi you him talk it dat a facts!. Who could a wife yuh and yuh raffle belly gal go sit down and stay inna yu giddy house

2 thoughts on “MISS DI MAN HAVE A WIFE

1. Wifey you sound mad stupid……………..

You should be sex shaming your nasty husband for his deceitful dirty ways…. this gal obviously don’t give 2 shit about you,your new born baby or your marriage… Sit ur nasty husband down and chat with him.

Right now you have the ring, you a wifey and it seems this nigga treating you like shit… where is the prize in tis ???

2. Anybody know how I can get in touch with her? Always on the lookout for new 3sum ladies. Those lips look like she can rock the mic really good!