MISS AS DI MAN GONE YUH FLOP

It look like Barrel body la johv is havin life ruff cause from Di babyfather leave b*tch a wear out her thiefing goods til now it luk like she run out. Yuh a walk n repeat like Selector repeat dubplate! Wha mek yuh nuh go a road and luk a work fi keep up u “walking trophy” lifestyle. Yu live nowhere gal? A wah, Simone tek u up offa her dutty floor? My girl u life sad like funeral salt like sea u can’t do without d man so u tek out u problem on ig so til u all f**k up u pic it doesn’t look good. Thats di way u do things as ur pic sey .. upside down and inside out and round and round like ur hole! Young gal weh have pickney frm eye deh knee and dash them a jamaica u careless muma. Stop frm run dung di man and stop party n go look a job. As d man cut yuh clothes supply cut too. A Wah simone couldn’t give u her clothes lastnight them probably too big anyway

15 thoughts on “MISS AS DI MAN GONE YUH FLOP

1. Sender stop it i was thinking the same thing the other day like y this bitch look suh cuz ntn neva hype like she fi somebody weh hype everyday bout greencard nuh fi look suh can see the stress pon har it seh see mi yah go look a work handi simone floor nuh cold

2. What a hateful post. Sender, what did this woman do to you for you to come at her like that. Help to build up people instead of tearing them down. Your life will be more fulfilling, I think.

1. Listen, maybe the sender thinks this way. Can’t help build people who don’t want anything in life besides party. Not even a job she can go look but she brags about her status in America on social media all the time and it still doesn’t show on her. It takes negativity to get some ppl to re-evaluate their lives.

3. Four children, four different father, Six different man Inna dancehall a name call pon yu and you a talk bout your name good a road bitch la shit up jahv

4. A begging u gone to now bitch it dont look good at all mi could a swear yuh seh u rich a wah towie and banks money nuh enough fi yuh

5. It’s so bad for she a beg Everyman and not getting a thing why beg bitch buss up body shit up pussy la jahv stop f**k the batty yu pussy ago ratten out

6. Har mouth nuh look stink it stink har tongue white nuh f**k not even when bby have thrash it nuh white suh she fix har rotten toenail yet tho sender dont mek she hype pon unno cuz johvonna whore from dung a west kingston til now she a whore dung the place not even can read n write good but yet still she a walk a f**k wid ppl fi gyal weh a 26 she look like 62 all your bbyfather dem must glad dem left u …u come in like the dog dem a jamaica all wen u kick dem fi get up dem still lie dung