MEET TYLER PERRY

19 thoughts on “MEET TYLER PERRY

1. Stupid man . I used to admire his daughter & delicious meals that he has been posting but him take it too serious and over bearing. A wonder what kind off work he done in the Jamaica police force .

2. Can you imagine if Bucka was rich? Jamaica would be too small to contain that massive ego and head of his, it is barely containing it right now much less. I have never seen such a shallow, egotistical and delusional person as Bucka, he would literally die if he couldn’t get to post anything on Instagram, most of his content is useless crap. I don’t know who could mistake him for Tyler Perry, he is such a liar.

3. Does this conceited man have a job, as all I see him do is post picture after picture, and as for Tyler Perry lookalike kmt, man tek a seat, put as much effort in fighting crime

4. Bucka is a battyman all him do is walk and talk how him fuck him wife inna har batty .. disgusting . Man batty woman batty same batty.kartel voice

5. this man always use to run behind usain battyhole and AJ batty, him always a beg the Grand Prix ticket from AJ man whey love beg like him muss get fuck memba mi tell you. All when the boy go hotel hi post up pic, when him a eat him post up pic, when him a naym air him put it up. No sah i think the JCF need to ask him to start doing more road duties because it look like all this an does is live on social media. A nuff a dem country boys dey come town and behave like dem come from uptown originally u nuh, nuff a dem a batty man and dem married fi cover it up and all have kids. no sah this bredda favor a mix between, rottweiler, bulldog, doberman and German shepherd. His wife really have a strong stomach, because him beat har out in evry lime light, spot light and every damm light wid him retarded looking self. lawks massa u nuff like dirty water.