MARCEL WETTING DI WHOLE A DEM

So met long time want message u about marvel wetdem from u did put up him story and shit.him have another gal a ja a mad over him weh him fly up summer time and make she stay one a him friend yard till him ready fi go f**k her.she know about all d other woman them but she like d abuse and the $$$$bcus all a him woman them a run fi 1st place so me want know if them know about this girl them call her kody a ja.they need to know each other.

21 thoughts on “MARCEL WETTING DI WHOLE A DEM

1. Kodian is di biggest whore inna linstead, she f**k all a di top man & bad man dem up deh from gerald, kulla kris, swason, jravas, steelie, mario…one of my freiends even saw her working in a bar in clarendon fi har list long

2. Millie I’m trying to figure out the same thing WHAT MONEY!!!! Marcel don’t have any money. All you see on instagram is pure hype and as they say don’t believe the hype. This is one man for sure that I know don’t have it. I’m heard he’s with a registered nurse now she will learn soon.

3. Uno move uno bloodclat and leave the gal… a seh say Marcel and Marcel seh she. A she a get the f**k and the money

4. Woooooiie Kody and Marcel a mad uno….the girl comfortable, nice and clean to bloodclat…..browning a mad them or suh i say the f**k and the money weh kody a get a mad uno rass

5. Kody pussy nah hold Marcel because if it did ah hold him him wouldn’t have other woman. But just because unno worthless woman love being the side chick unno think seh ah good position that. Mi hear Neka name mi hear Tina name mi hear Neisha name mi here bout di nurse never yet hear bout kody. Kody ah whore down Jamaica while Marcel deh all bout wid a next woman. Ah nuh kody pussy alone sweet Marcel and him ah nah let guh ah di other di gal so Alley Stacey and Lisa unno nah seh nothing. Unno ah must side chick mek unno ah brag bout kody. Mi can’t tell seh unno standards low

6. How much time she gonna change name & comment bout comfortable and getting money. He ain’t got nooo money to spend on no woman but himself y’all dumb as f**k. A user a liar & a fake

7. U all are so dumb. This is kody. Y r u all worrying about marcel and who him a f**k and who him a f*k nah worry. Come on. U jealouz things making him more popular. If he aint got money y u all worrying. If he have hundreds of woman y u all worrying. Just live and have fun and stay out the mix ppl. I chose to be with him so u guys take a seat and si and wait for us to break up. Good over evil. We love u all.

8. U all are so dumb. This is kody. Y r u all worrying about marcel and who him a f**k and who him a f**k nah worry. Come on. U jealouz things making him more popular. If he aint got money y u all worrying. If he have hundreds of woman y u all worrying. Just lwwwive and have fun and stay out the mix ppl. I chose to be with him so u guys take a seat and si and wait for us to break up. Good over evil. We love u all.

9. SOME A THESE GIRLS ARE SO STUPID.. MOST A DI DUTTY GAL DEM A JAMAICA LOVE LIKES.. DAMN LIKES HEAD DEM DATS WHY NUFF A DEM A DEAD.. NOTHING MORE DAN DI GAL SEE DI X6 AND SWEAR MARCEL HAVE MONEY.. MONEY WHERE.. HIM BRUCK AND HUNGRY LIKE DOG.. HIM WALK AND BEG OMAN FI MONEY LIKE WHAT.. HIM THINK TRUE HIM SUCK DI GAL DEM FRONT DEM MUST PAY HIM… LMAOOOO.. MARCEL COULDNT EVEN REGISTER THE X6 WHEN HIM GET IT, TILL LONG AFTER.. OH PLEASE BOUT MONEY WHERE!!!! KODY YUH HAVE DI WRONG MAN LMAOOOO BOUT PUSSY HOLD HIM HOLD HIM WHERE MARCEL HAVE HIM GAL DEM A FOREIGN HIM A SUCK DOWN…

10. Kim fret Dem yuh not lying Marcel don’t have it . And dem idiot gal yah ah believe the hype. Kody yuh worthless fi deh wid a man like Marcel if ah papers yuh ah look yuh nah get it. you have the wrong man

11. Lmao marcel no want nobody,bitches stop fool unnuh self,Marcel IS a f**kboy,everybody put up pic with him say a dem man,anytime he claim 1 of unnuh I’ll say otherwise.Kodian is the biggest slut in linstead.Smh

12. Worthless gal u leave McGrath with 0 cxc,go bk a Baptist corner go get 2 subject and uplift u self for u n u daughter.MarcEl no go help u,fi come live a farin.He didn’t even click like on the pic u posted on instgram m with u n him idiot gal.Really man mascott.I hate stupid bitches.This nigga never claim a soul,I heard he have a daughter and nobody never seen this child & why would any gal want to breed for him thou.Bunch a set a idiot gal.Smh

13. Exactly Mercedes Marcel don’t want anyone. And yes he does have a daughter. His baby mother for the daughter name Neisha and she lives in CT. He doesn’t claim anyone only to their face. He will put up a pic with females but you’ll never know they he’s sleeping with them or even with them. It’s always a females putting him up. If she’s in JA and think that Marcel actually wants her she’s delusional, desperate and dumb. Females know your worth he know his and it’s none of y’all damn chicks it’s his mom and kids. Well kid because he never shows his daughter