MADONNA COME HERE WE KNOW YUH NUH SHY O

Madonna a try kick out the ex prisoner children from out of the house in florida. The world knows the house you’re living in is rented. Miss Gucci millionaire how you can’t buy a new Gucci bag yet becaw the man no throw you a licckle chumps. Stop walk and tell people sey you a millionaire cause dats a lie and you miserable a yard to. Is the old man money and you cannot put your ugly hands on it. We know you is not happy. A di cheapness you wear a push up in crowds and a take pictures nasty Madonna who suck off everything with two foot. No normal man a road no want a germs like you. Is a prisoner who lock up fi 25 yrs you run in pon bitch and theif the woman man.
The man kids fi hold you and beat you. This big ugly belt a drop off her waist and stinking crotch $10 bodysuit. Is not so real millionaires dress miss wanna be. Stay bad Madonna who can’t show her legs bout diva you mean dump her stomach strong you see

15 thoughts on “MADONNA COME HERE WE KNOW YUH NUH SHY O

1. ‘A di cheapness you wear’ Mi believe dah pawt deh…. wah miss have on nuh tan good.. mi nuh 3 like it.

2. MADONNA A LESBIAN PLEASE USE TO SMUGGLE DRUGS INNA HER PUSS SHE AND NURSE TANYA DEH PLEASE WHICH OLD MAN RICH WHERE!

3. Lie and wicked from school days! Wicked poncianna! A Gwaan like shi come from uptown lick out batty suck pussy Madonna from swallow field! This is one evil bitch. Dirty Mitzi yu stop treat yu mother like dog??!

1. Lol Gwaan like shi Rich and hungry and broke like dog! From school days mi couldn’t stand her. Gal lie and wicked now shi a top freak fi maintain the hype. Gal skin ugly an tan bad!!

4. Bway Met When two pussy rubba one time lovers fall apart story come a road. Tina Chin vex cause Madonna not pulling on her clit no more so she send in story. Tina chin want to be like Madonna so bad a no Madonna fault she f**k whay di prison man from him ooman. Money a run from him prison winning pan her and it a mad you So what if she married di man fi the bills mi would too anno love a do it again. We all now she like likings and di fool fool man make the three somes get to him head and put on di ring. Smart move Diva get yuh millions yes Tina chin go learn fi use that drugs pussy of yours and stop grudge Madonna Madonna the true diva mi friend a mad a gyal When gyal good dem great Tina Chin not feeling yuh tongue pan her clit no more and she a carry pussy feelings.

1. Madonna my apologies a long time u a do road a get di tings some people road a do dem because dem is nothing

5. No wayyyyy ,.Madonna Madonna Madonna ,Marcia introduced yuh tuh Har sista baby Fada fih keep stage show and yuh tun round tek the man , Madonna that was not cool miss lady That was a low down dirty move, but yuh very bright thou , afta the man buy him baby madda ah house in Florida, the same house whe yuh did a video like yuh frightening , yuh want the man Fi put out the woman out of the house and that’s him baby madda before him guh ah prison! Yuh waan keep Bare f**kery events and f**k up the man money. From yuh married the man yuh nuh stop walk and disrespect people, bout yuh a millionaire humble yuh self Punica . We know why yuh treat yuh madda bad it’s because she name yuh Puncia , me woulda mad Tuh.and BTW next time please don’t wear that $1000 gucci belt with the lovely wholesale jumpsuit miss Fashion police , and ah next thing how you ah fashion police and you neva stay Gud yet . This man neva know seh yuh own baby Fadda left yuh afta him find out yuh reputation, from we ah guh excelsior yuh ah dash out yuh hole and ah duh the things dem, yuh married tuh millionaire and still caan buss . Yuh Issa Iron Balloon Puncia

6. Rub her out TINA CHIN!! Dirty cum bucket so call Madonna can’t keep friends shi chat everybody an tek her fren dem man!