LORD………UNO BAD SAH

Suck p**y sadamite queenie the wull ah di dancehall dem stop mek yuh cook because yuh a s*x man and Oman and don’t wash yuh hands fi big old Oman dats why gun in a rice Sharon tek over fat dutty Oman bout you a send round p**y picture

10 thoughts on “LORD………UNO BAD SAH

1. what does sexing man or woman have to do with cooking, its either she dirty or not, what! she cooking the food on her pussy or on the dick? some of you people need help

1. Dem say she a feel up hood and play wid crotches and a mek spinners and peel food.

The cook can’t a suck hood and taste pot in between or jerk off a hood and peel yam and wash rice! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. You have the big part right.

Queenie body can gi shelter Queenie done suck out you mumma so sender can only tell you catch wha lef.

2. Queenie you a big Oman yuh fi guh a church you is 60 years old why yuh still a be wutless that’s why the health department closed down your restaurant because they find out yuh have aids

1. Why must you tell such a lie? Restaurant can’t close down because the owner-operator have HIV/AiDS.

Rat and roach shit,temperature,muck, garbage and dirty surfaces close down restaurants. You must cus wid facts.