LIKKLE INFO PAN DEXTER TING

WELL MI GO DO SOME INFO SCOUTING INA DEM KINGDOM TO FIND OUT A LITTLE ABOUT WHAT HAPPENED TO HIM AND HOW DI FUNERAL COMING ALONG……….DEM SEH DI FAMILY WAITING ON THE AUTOPSY SO THAT IS THE HOLD UP…THE OTHER INFO I GOT SHOCKED THE HELL OUT OF ME………………….I ASKED WHAT HAPPENED AND DEM SEH DEXTER DEM LOVE SLEEP WID STRAIGHT MAN TUH MUCH…SAME TING AS DI BAKER WAS SAYING…SUH MY RESPONSE WAS THAT THE KILLER COULDNT STRAIGHT EITHER AND DEM SEH DEXTER AND SOME OF HIS FRIENDS LOVE TURN OUT STRAIGHT MEN………….ALRIGHTY THEN………….DEM SEH DEXTER IS A TOP………..THAT MEANS HIM GIVE IT SUH ANYBODY WHEY END UP A HIM YARD INA DI BED A DEM A TEK IT……DI PERSON SEH IT LOOK LIKE DI KILLER COME TO HIM SENSES AND COULDNT LIVE WID WHA GUH DUNG AND A SUH DEXTER DEAD BUT A DEXTER DID A DO DI GIVING……………MI SEH BUT BUT BUT….DEXTER LOOK LIKE HIM WEAR DI DRESS…….MY LINK SAID NO……….MI SEH BUT BUT BUT DI BWAAY IS A BAD MAN ……..MY LINK SEH A NUFF BAD MAN LIKE IT ROUND DESSO…………………..AND MI LINK SEH………..DI ONE WHEY DEM CLAIM IS DI KILLER FRIEND *WINK WINK* A WALK AND A TEK DUNG DI PLACE………….HE IS A SHE…………. *WINK* DEM SEH DI NEDDA LIKKLE ONE…..DI ONE WHEY HAVE HIM SHOW…..LETS CALL HIM *STRAWBERRY* MI LINK SEH HIM A TEK XXXXXXXX AMOUNT A MAN PAN RAPID SUH UNO SOON HEAR BOUT DEM CAUSE DEM GWAAN BAD WID DI MAN TEKKIN….

43 thoughts on “LIKKLE INFO PAN DEXTER TING

1. Not only does strawberry acts like a skettel, he/she is actually one !!!! I am so not surprised at this info the acting was real then. Dam fish!!!

2. Strawberry always look like the promiscuous type. He always remind me of a girl who would give it up to every and anybody.

Met, is which one of the kingdom den you were scouting, uptown or gully queens kingdom? :nerd

3. i have gay friends i know for a fact that they do love straight men, but from what i was told bad man like to be on top its a mentality that dem have to say that no man never F$#% dem… me did always think say strawberry was a bit fishy never knew for sure but i could sense it, him always a gwaan shy pon snap

4. The way Strawberry did a guh haad pan Foota me know him did a tek, goodly tek Perry and Dexta. Foota chat too much but if him neva open him mouth dis probably wouldnt come to light.
    Why Dexta wah turn out straight man fah?? Him a batty god?? Him did haffi dead enuh.

5. Suh Met di baker imply say him had relations wid Dexter and dat him (di baker) is strictly a top so smaddy story nuh right. Baker please come and clarify dis fi me deh. Dexter seemed super effeminate though so I doan know…

1. WOW!! see it deh. Pageants? :sorry it look like ah me one nuh know seh meh prettie :sorry I believe that most of them change roles.

6. ‘trica and the fruit me done figured out…although ‘trica fooled me. The fruit look like the type fi giggle, say NO and skinout same time…choir bitch performance 😀

Bad man?! Which badman a makeup artist? :ngakak

:ngakak These damn cupcakes and fruit salads are plenty :ngakak

7. “DI PERSON SEH IT LOOK LIKE DI KILLER COME TO HIM SENSES AND COULDNT LIVE WID WHA GUH DUNG AND A SUH DEXTER DEAD BUT A DEXTER DID A DO DI GIVING”

This would have to come from Dexter, the killer or hidden camera. Otherwise still speculation.

8. The saltwater kingdom? Salmon, saltfish, red herring, snapper,doctor, sprat,shark, perch, kingfish, swordfish, octopus whole heap ah species amphibians included dats why dem suh plentiful pan dryland… dem ah evolve, di scale dem ah shed off…

9. Hold on deh slow dung it too fast……ok suh mi know duttyberry and quietperry boy a major fish dem deh…. but a which one a dem a strawberry onstage winfred right???… a peer confusion inna fi dem line a tings cause dexter a battam fi sure him a gal….kuh pan him tuh bout him a try convert ppl… Honestly di whole a hunnu fi dead yea.

1. Yes, and do both while eating buttery popcorn :hammer

Yawdy4life! Miss you. Saran, Ms.Jamaica, Anon2,Genuine,needleye, sameso,fyahwife, whey unu de?

10. Mek mi tell uno something about the sea world, there is no top man in that kingdom, them sex each other any way them choose, that’s why them name batty man, the so call bottom girl, becomes the top girl when them ready, the straight acting batty man, is someone else bitch at times, them ting sick, don’t try to know, or figure them out,they all have one thing in common, and that is to take it in the rear, and I mean all of them. You know how time big war bruck out when the bottom bitch find out seh her straight acting thugs, is a next man bottom girl, don’t stretch your mind Met, them thing sick, it nuh normal, them mad fi real. Mental illness in full demonic forces.

1. Bam, I nah call none straight. From a man a tek buddy him no straight at all. You right bout dem characteristics.

Dexter or none a dem can bruk out a TRUE heterosexual. A TRUE hetrosexual man nah tek hood pon NO terms. Dem have fi rape and kill dat de man de.

These so-call “straight” men, top or bottom bitch,a dream bout hood long time.

1. Not all men. Me nah go broad brush the mrn because women fall in the same lines too.

The licky licky ones been dreaming about teking a hood if it’s to achieve their end goal. Batty man isbthe end goal though 😀

11. So if dem sey Dexta had him right out man whe did a mind him? So was Dexta Top of Bottom there? Wi did hear QP was his side chick, but side chick # what?
    Cuz Strawberry not cute him mus be easy fi get attention cuz his looks nah cut it…
    Dutty creatures di whole lot a dem

12. I have a family member that work at as a “Medical Practitioner” at a Public Health Clinic that see a wide variety of homosexuals and what she has stated, you cannot predict who is a bottom or top. She was very surprise when some of the most effeminate gay men would declare that they are a top.

A lot of Jamaican gay men prefer straight men. I can remember many years ago one of them aggressively pursued one of my male family member (straight) who just arrived from Jamaica and ignorant of that lifestyle, until the guy proposition him to performed a sex act on him. This gay guy was a bottom guy and very effeminate and promiscuous. He lived in Brooklyn and they all knew each other all over the tri-state area.

13. Dutty berry gay? Wow. From a talent perspective I feel so bad for Dexter but it’s clear now he was a ho. Rohan Perry is clearly gay but they need to calm down on all this gayness. Just find one man and stick to him. Last time I checked aids and hiv was still in existence.

14. Lol anon strawberry is dutty berry but the message was in code lol. Hahaha. If dem a gay dem fi stick to dem self n have one partner if they choose to be gay, simple. Dem a run around like bat tty man sketel.

1. It wouldn’t be so bad if they sought out monogamous relationships but fi dem promiscuity remains unmatched. The baker said he experimented with being a top and a bottom because he was unsure of what he was. What a piece of sumn eh man. We can look forward to more murders because demons a rage inna all a dem.

15. What a baxide wid who a top, and who a bottom doe eeh!? As somebody up top say, don’t stretch yu mind. A betta oonu gimme a Rubic Square fe try and figure dat out, dan de batty -ism ting yah man. Gosh, dis 2 much!

16. Bwoy Met, I don’t want to say too much because everybody read Pinkwall, but I have a gay friend, he went into a chatroom and was talking to a man. He pretended to be a girl and spoke to the young man for months on end. The man decided it was time to meet my friend. My friend with him brave self go meet the guy one night! Went up to him and told him that he was the person the guy was talking to. The guy was shocked and asked him why he did that. My friend said to the guy “Well maybe you shouldn’t have gone in a chatroom where it could be anybody”. Long story short the guy got extremely angry and my friend ended up in the hospital. He’s okay now though & he stays very far from straight men dwl.

17. The man should a chap up ur fren anon. U see when a gay a push his life style on a staright man mi nah apologise dem fi get discipline straight. Dem boys fi stop violate n stick to dem kind, the ones in school all hold dung other kids and das not right. Das why one mother did go report one gay dat took set on her son in high school n mek it be known, the gay boy tek set on the poor child so much, the mother stab him up kill him n report self defence n nothing came out of it, das why if uno gay stay in uno lane. Rape is a crime so imagine forcing ur sexuality 9n someone, dat should be a damm big crime too. It sick mi wen gays force them lifestyle on straight men. Das y i avoid them uptown party because some a dem dyke dey brave all like sheneka williams. Because mi nah get in a no trouble fi no one n i pray God keep them gal dey wid dem lifestyle from me. Das why mi nuh sorry more time wen dem own tek dem out dem too brave a greedy man.