JARO STORY STORY

Dem always seh God don’t like ugly, and KARMA is a bitch. After all these years Jaro robbing and thiefing people weed, and always a order designer things from the credit card scammer man and not paying back the guy.. Everybody find out seh Jaro a thief him nuh real to none a him friend dem.. See it deh the FEDS have him now.. Karma Karma Karma.. Do unto others as you would like dem to do unto you..

8 thoughts on “JARO STORY STORY

1. It’s not karma… It’s what happens when you are a criminal. Full stop. Yu are bound to get caugh. Ya’ll dig up all types of foolishness to justify ppl criminal ways….

2. It is here. Jaro a from yuh deh Fort Lauderdale days u a do that shit until u go back a ja n stuck fi many years. Yuh get back a buss n reach n deh pon the same thing again like yuh brand new. A dats y Sashona get suh hype because yuh start get scammer link.
    Come here deh sender Mek me get more info deh

3. Stick some whole heap a common pin nuh sasha man this weh she run off a America to ? the sasha weh use to par wid Shanadolledup ??? mi tell unnu nuh grudge none a dem ppl pon instagram enuh

4. Big big thief Jaro… Hope yuh have things a Jamaica and not did only a mine di gal dem down deh cause neither u nor Sash have papers.. Dis nuh move Sash cause she have bout 3 man a foreign wah she a f**k and dem a gi har things.. Jaro black and stay bad Sash stomach strong bad fi mek him f**k har or she was just doing it to get the things from the scammer man wid di credit card link… Jaro mi nuh wish bad fi yuh but God don’t like ugly f**ka u all the damage wah u do to people and nuh stop bruck people foot.. Karma Karma karma…

5. Him same one. A hope him have money fi go back a naggo head because him could never be suh dumb fi do the same thing twice. Jaro is a badmind frigger and love gossip with him women fren dem. That big belly boy nuh have no pikney mussi can’t breed nobody. Sash nah go business with him she will be on to the next, jaro I hope yuh nuh snitch pon nobody

6. Jaro and sash run off pon boat she brave sah..she lucky immigration never hol she to..jaro get hol one man drop off her list..but she go to gal to so she won’t short of nothing..this need more ppl