IS WHO NAME RICHIEBLESS

Pinky putta pad fi mon ova mi ID…This dirty suck hood cocky Inna batty bwoy @Richiebless_long_life need fi stop disown mi baby… All these years wah wi a f** and mi finally breed fi him now him a walk an tell ppl seh di baby a nuh fi him… All get married mi did all inna process a put inn paperwork fi dis shit house and now only fi find out seh em guh divorce mi a Jamaica and married somebody else and a lie to di two a wi di gal find mi on FB and tell mi di tings dem…. .. Anna gwan like seh emma badmon from Seaview gardens… Some men are dogs and di world need fi know seh him issa dog shit KARMA is a bitch an god nah sleep p**y.

5 thoughts on “IS WHO NAME RICHIEBLESS

1. This sender need Jesus first you want a sanitary item over your id that tell exactly who you are, second you know say the a man a battyman and sc and you still allow him to get you pregnant.

2. Was it paperworks you were holding over his head? If a suh, him have the right to run leff yuh. Look how you’re mudding up the man name? And it’s all because he ain’t looking your way again.according to you, he’s a dog shites, yet still you are in fact maddening up yourself over this dog dodo. Him couldn’t be all that bad. The only thing you need to be bothered about, if he is the dad of your child is to get ,mentainance for your child and also to give him access, so that your child can know his father. Move on, people dont run from a person that is good. And your post speaks for itself.

3. Sender yah real bloodclat idiot yuh try come dis the man and it fire back on you So you a tell me seh a (dirty suck hood cocky Inna batty bwoy @Richiebless_long_life) yuh mek fuck yuh then you nuh better shit up pussy Sender smfh. A try style yuh baby daddy and him shit up your hole, Sometimes unnu females fi do things private and in your own time you come ova yah a air out yuh dutty bungle and think we the public did a go just let it slide you need fi check yuh self and the baby wid yuh germs hole.