IN ALL THE YEARS IVE NEVER…………..

Hey she don’t leave the Pple mon alone she already go ah di mon woman yard to pick him up n his gal stabb out her eye, idk y she nuh stop obsess over the man dem she nah now the same mon box out r bloodclaught she gah party bout she a big tief and ah walk and tief lobster put inna r panty n get ketch hide my I.d

*I HAVE THE VIDEO WITH HER BEING HIT BUT IT CANNOT BE PUT UP…EVERYONE WALKED RIGHT ON BY AS IF SHE WAS NOTHING SO I INCLUDED A SCREENSHOT*

7 thoughts on “IN ALL THE YEARS IVE NEVER…………..

1. So wait…she dead or jus the eye stab out? How ironic that she’s wearing shades and di yeye stab out afta?! Jamaicans nuh business wid violence and/or death again . It’s become so “normal” to dem

2. sender yuh mix up the mix up right up! suh a di dance she thief di lobster? inna dat bodysuit? was the lobster raw or cooked? hot or cold? lol just send in the video cause mi cant understand nothing weh yuh write kmt

3. On a real doe ppl..me a pree d body suit n me wa know if a lobster wa lukkle like teenage roach she did a teef..worse fe put inna har panty. Tru she have 1 yeye she tink she a piratess of the Caribbean..Unnu ramp ruff n theerus like Judge Judy..MNL..me no believe a rathhh wa u sey…wa u say..d man ge har a TKO bax wid a labster claw..she lucky say him nay use it jook out d nex yeye..

4. BRIDGPORT DANCEHALL COUNTRY PEOPLE DEM LOOK BAD ESE – I’VE SEEN THAT GIRL AT THE PARTIES AND AROUND BRIGDGEPORT – DEM SEH SHE FUCK MAN AND WOMAN – I ACTUALLY LIKE HER AND NOTICE SHE BEEN WEARING DARK GLASSES AT THE PARTIES – NO BODY HAVE A RIGHT TO STAB HER THO !!! BRIDGPORT POLICE DON’T PLAY AND I SURE THAT PERSON GOING TO JAIL – MOST A DEM NUH HAVE NUH AMBITION – A DUTTY HYPOCRITE KEISA AKA LEGGS PROMOTION NEXT MI HEAR SEH ALL DOG , BATTY MAN N ERR BODY FUCK HAR INA DANCEHALL A BRIDGPORT N SHE MINE MAN AND DONT OWN A HOUSE ARE DECENT CAR!!! TYPICAL DANCEHALL PEOPLE….DEM FAVA ONE BIG EDIOT BRIDGEPORT, AN CANT DRESS OLE CONTRY FOWL DEM

5. Sender you and you people them funny nuh bbcl lobster inna panty unno lame nuh bbcl come with facts which gal yard me go pick up my bbcl man.. unno hate me fi the few little thieving clothes them me wear inna Bridgeport!! Me never see a set a bbcl people so hateful fi what I don’t know.. me and my man nah left.. I want to know a who fa man.. obsess we both are!! Unno ago get more to talk bout.. this one eye gal ya naw stop mad unno bbcl… and me nuh fuck gal and if I did none a unno nasty germs a brigdeport me nah fuck cause the whole a unno a dogshit… unno have so much to say but a dweet and hide unno hide met fi release unno and see how much a unno can chat..

6. Met this dutty place name Bridgeport is a bunch a nasty nahga live ya if you have 2 little things and look like somebody them hate you mek up all kinda shit fi come with!! Unno lame as fuck me is not the first gal har man slap and I won’t be the fucking last.. I want you come tell me a who fa bbcl man!! Wey him eat sleep and drink!! That’s the problem with unno nastiness unno think unno know people business!!! We Emily and fabulous cause we nah lef da fuck!!