I TOLD YALL EARLY

TOMORROW CAUSE UNO KNOW SUSS NUH REALLY………REALLY RUN PAN WEEKENDS..PEOPLE HAFFI DO DEM CHORES BUT YESSIDEH DID NICE STILL ANYHOOT…WE WONDA’S RESPONSE TO KD TOMORROW AMONGST THE OTHER SUSS……IN THE LINE UP………..PPL R DEAD AND BURIED …..CREMATE AND PUT INA URN

37 thoughts on “I TOLD YALL EARLY

1. Thanks met. Please consider changing that tho. Cause week days me work all day and Caan use the people dem computer. Weekends I am off and need little laugh

1. Mi will try put one and two tings pan weekend..will see how it work out but a more my time fi lay back still cause from monday to friday im up day and night

2. Since I’m on disability and can only move my fingers, mek I get my recliner ready from now on and all 3 devices. That mean as one battery dead, mi draw for the next one. :malu :malu :malu

3. SASS CHRISE MET ME CAAN SLEEP TINITE WAIEEEEE…ME SAY FROM 2017 START DI WALL SEASON UP, CURRY UP, AND MUTTON DUNG :hotrit …TELL SIMPLY FI SHINE UP AR15 FI DI MORROZ CHAAAAA…. :lapar :hotrit :lapar

1. One piece a sumtng. Mi a laugh oo we haffi go run a big big monday boat a morning …chicken back and salfish fi who nuh eat chicken

1. Gimmie likkle bit ah both deh; wid 1 kaameal dumpling, 1 finga ah banana, an a slice ah yellow or silvinsi yam

Howdy doo Met and metters

1. helooooooooooooooo tomorrow we up up up bay receipts ooooo I kaint..Mi hope mi wake a morning :hammer but wedda mi wake or not dem putting up suh dead or alive di suss a roll out

4. Lord Met me just love how di year start! Everyday di mix up a flow till it all a overflow….di amount a ppl me know weh never business bout over yah and now dem a visit pon a daily!

God bless and keep you up and going so di suss can run!

Gwaan rest up inna di Sunday yah, cause it look like it going be a busy week!

5. A good fi wonda Mi find this out years ago never go in a relationship and try flex pon a ex Weh don’t want the he/she big eye butch. Bout yah walk up Inna ppm DM. The Butch should a choke out Yuh coast wid her demonic spirit. Kd ugly like sin!!! Literally

6. Met I hope you have the tea pan Kasi an her long lost fadda! She mek big twitter post how laws god her daddy find her pan instagram and a do the most! What a girl love attention ! No sah !

7. Met, simplicity, Tawkchuet…I will be here and looking forward to your comments.

Sometimes I want to comment but after reading though your comments… I’m like… well mek mi erase dat cah it nuh mek sense fi repeat. Especially since unuh NICE it up.