HEYYYYYYYY SEND IN DI WAR WID SABRINA AND TANISHA IMAGE

OFF THIS TOPIC MET ,BIG WAR A GWAN A LA WID BLUE HOUSE OWNER TANISHA IMAGE AND SABRINA.OFF THE TOPIC WHERE IS TANISHA BLUE STONE IMAGE ,MET MEMBA HOW SABRINA BUYOUT YMICHELLE WAR WID HAR NUFF SELF, MET BIG DUTTY WAR A GWAN A LA NOW ,YM A LAUGHHHHHH , OBEAH MRS BLUE STONE HOW U WRITE THAT BIG ARTICLE AND U CAH ADDRESS WEH U DO MRS. BLUE STONE.FREN DEM DONE YM WEH U DEH STAND TALL GIRL U SHOP FLYYYYY .THE GIRL A TALK DEH TINGS DEM

17 thoughts on “HEYYYYYYYY SEND IN DI WAR WID SABRINA AND TANISHA IMAGE

1. But Ms Met remember when Sabrina did cuss out Goldy for Tenisha Image when Ms Image and Goldie a war for her husband. Waiting patiently for Hell A to roll in.

2. Wow. Sabrina still look so young and nice… Known her since Jamaica. Big up yourself girl. Just try to behave and stay away from certain situation that doesn’t bear good fruits…haven’t seen you on here for a while and I said to myself you are keeping a low profile…

3. Met tanesha image want apple sprinkle powder at yankee Michelle shop & Apple said no she can’t do it

4. Met, Apple did say no to the powder only because she don’t want it buss out that she did it. But I heard she did it and also want to pay a crackhead to go buy hair and drop a spell in the shop!

5. Yes met one piece a obeah war at LA met taneisha guh Sheryl yard guh work voodoo pon Sheryl & har kids that’s why Sheryl took down her Instagram bcus taneisha do har real bad. Mellissa stop talk to taneisha bcus the obeah man tell her taneisha help kill her brother

6. Teneshia you love talk about GOD and your very evil oh my gosh what a gal love talk bout god this and that and you so wicked and lie you and your family them one set a jailbird theift scammer drug dealer . All a winsome kids are crooks . You hate your sister Dashy cause she look like the old you BLACK and your brother vashon is a theif all crooks and criminals

7. These bitches can’t keep a friendship to save them life. Melissa and Tanesha stop talk? People come spill the tea

8. The whole a miss blue stone family a obeah workers, dem a come from harlem, mrs blue stone finally u can say tins jetset brother ROHAN,u give him a JACKET go give the man a harlem him son him always want him ,tanisha u wicked give the man him son, ROHAN deh a Jamaica and need all him kids birthpaper and ur son was not a part off.

9. tanisha u run lef ny come ova ya come wuk obeah ,u fren a Bronx weh have the hair shop on white plains road say u wicked u evil and badmind , mi family tell mi say the girl store a gwan and she drop tanisha company ,all a miss blue stone fren dem gone ,u and u istagram son???????????? losing now tanisha once u mek all the good people dem find u out.

10. One big dutty obeah war wid tanisha mellisa n big foot sheryl. De wol trio mash up. Tanisha seh melissa wear all har common draws tuh how shi love likes. Mel mel ah true?

11. How yuh deh a LA fi this Wukless man and get evicted and him couldn’t gi yuh a dime dirty Sabrina need fi fix her life .. if Zara & forever 21 lock dung how yuh pay rent miss ? You evil BITVH stop walk and corrupt people a goodly you a do the obeah all yuh do a walk and done yuh owna friend dem