FRIENDS VS FOE

Neisha posh have another baby on the way. How much kids him get since you guys married? Tracey awaiting beating from Cassie. Tracey you find place yet? All that $ Paul did give u never save now the ppl sell them house you have to move and u a ball bout you don’t have the first $.call helper Paul beg back Cassie for him. Michelle Lisa baby good don’t worry cause your Husband a do him father duty all the cuss you a cuss…

25 thoughts on “FRIENDS VS FOE

1. 3 waste gyal. Dutty man a them life. Neisha posh soon give you AIDS. Like how Richie give Michelle Herpes. Tracey with the Chlamydia. them brag and boast bout man but yet still government have to feed them and clothes them. Dutty Michelle get food stamp section 8 medicaid. is her rotten teeth husband talk it.

2. Posh nah stop breed gal pon neshia cause everytime him do it she tek him back all cause she love the lime light. Everyday him f**k a different gal him love wen u gone out a Ny so he can sleep out when night come even him do it all when u here that nigga don’t love u ma. Not cause him bring u out or put u up don’t mean shit stop mine him an tek care of yuh son him soon breed off the whole a Ny an yuh just ago accept them one by bloodclaat one

3. Please ppl don’t send back these trash to pink wall. Just send in when Cassie a draw Tracey all over the ground and step up on her face that it. niesha see u @ work boo. Michelle try get some sleep fi help the bag dem under your eyes you will able fi see Lisa better

4. Every minute unnu deh pon neshia name like seh a fi r fault mek unnu life sad so what if posh wah bring in pickney pon are that’s her business not fi unnu own. Nuh like unnu leff one man fi get another one cause him a cheat an a suh unnu hop scotch from one man to another. Stop watch people business An worry bout fi unnu business weh a spoil nobody neva tell unnu tek no man weh mek unnu life miserable. Leave do gal alone An stop worry bout weh she a do. Get a f***g life An any gal feel fi run up in a da post yah just run up an Get dun up

5. @ Anonymous 5:31 u feeling bad u Lucky. You and you fren dem a big waste. you will see if is lie ppl telling a same so man looking Michelle did say Richie never breed Lisa and the baby dead stomp not even the cow wey she have fi Richie look like him.

6. A suh unnu well wah pin baby pon posh Y’all should be ashame wen da baby deh come bring it mek we see cause him breed gal but u cah seh a who him breed oh plz an weh unnu think unnu ago get out of breeding for him huh? Y’all some groupie life sad nuh bloodclaat start call name who a di gal until unnu verify it

7. Uno fi go ask Lisa wey she ever get fi that barstard dey wey she sey a Richie breed her uno a talk bout the woman son a leat Richie own him and Richie never sey a him breed f**y box lisa…Lisa yuh shame like dog cause all now the man nuh own yuh barstard…and stop tell lie bout him a do father job

8. Richie hate Lisa like dog.Lisa stop walk and tell lie and talk the truth cause the man not even a look on u and your bastard wey you have yuh life sad like yuh stinking hole wey yuh have can’t keep a man three dog shit pickey and nuh man yuh deh beside yuh.

9. Lisa nah more F$$kie box than you dirty Tracey. come outta this and worry when cassie buck you B$tch. Lisa pickney a bastard so Michelle cow too him never married her them time fi paper. Richie can’t hate Lisa like how Paul Hate you Tracey. Richie you wicked lying boy you well inna Lisa baby and true man body Michelle u scared.

10. I don’t understand how the baby get involve in this. Michelle Richie walk and look everybody is not Lisa look him is him look her. Richie bought Lisa in your life slept with her unprotected so y bash her he told her the story he give everybody he married you to help you get papers. your claiming Lisa baby not getting anything your son not getting anything either you talk it out your own mouth. you should be a shame to say he not talking care of the baby your disgusting. Karma is a B$tch

11. Dutty nasty ugly michie stop talk bout the people dem pickney grandma u should tell yuh husband keep his dick in his pants just like how posh need to keep his in his pants An stop give neshia all these step kids the time him tek a breed other gal him guh breed him wife. Everyday unnu get up a style up the gal dem weh unnu man guh road guh look married or no married di gal dem nuh affi respect it worse if unnu dutty husband nuh respect it cause obviously they don’t unnu a big f**g old whore with kids and grandkids go sit Y’all asses down an tek care of unnu step kids simple an move the f**k on. Shittt

12. Dutty Tracey you need to mind your business. The kids are brothers and sister why you classing up the little girl calling her bastard. Don’t your BIG HEAD son know all of Scally kids and the whole of them communicate. you too dam selfish. Michelle you one one big waste gyal you fi have a mind of your own. don’t you big son father take him away from you cause Richie was abusing him and don’t him live with his siblings.

13. Boiii Tracey u stay bad in real life you must glad plastic surgery deh round and u need to do surgery fi fix your voice cause u sound like a f***ng man. Slippers breast michie leave the people dem child alone any day dem beat yuh is a day with your crush up face

14. See Michelle and Tracey last night @ Sheena baby shower mi just cut mi eye real waste gyal them. Thats all unna can do go baby shower cause not one of unna can breed. tracey you say Lisa have 3 kids and no man by her side but you have shape wey you buy and no man don’t want you, F&&kie dollie is what you are. Tracey u pink shoes need to go boo Michelle a wey u get that cheap floral print jumper (Aliexpress)

15. Michelle and Tracey a punk all Michelle do last night is Stare on Sandy fren you love stare you eye soon jook out. no need to stare cause yes they was laughing @ you and your sad and desperate life. all Tracey do is wine down the ppl them chair and snap chat. and the next one is Michelle from round a ocean ave side you love inna ppl mix up you mother don’t dead the other day go sit and mourn and mind you son and man.

16. Tracey cah do nobody nothing a punk dem deh all y’all could do was look but that’s it no gal couldn’t step to nobody after the gal dem a laugh at u guys all night An unnu quiet like a lamb saddd sadddd I can’t bother love beat up unnu gum on social media an a fool in real life

17. MICHELLE IS NO BAD GYAL LISA SEND POLICE TO HER HOUSE TO LOCK UP RICHIE. LISA ALL COME A HER HOUSE AND PICK RICHIE UP. MICHELLE A FOOL. TRACEY TAKE BUN FROM PAUL AND BAD UP. SHERLY CALL HER AND DONE HER FI PAUL AND SHERLY WALK AND TELL EVERYBODY TRACEY DENY IT AND SHE KEEP QUIET NO TALKINGS CASSIE CLASS HER NO RESPONSE SHE JUST BAWL AND SAY SHE DONE WITH PAUL AND AGO SCHOOL FI TURN NURSE BOO YOU DONT HAVE THE BRAINS CONTINUE TO BE A HOE YOU’LL DO BETTER. GO FIX YOUR BIG FOREHEAD

18. All a dem weh par a bait them is no bad gal them only bad in a group that’s all An full a mouth. Tracey stay bad suh all the surgery yuh do u still doh stay good bring Michelle to get her breast done. Ken Ken tell your man to take care of his kids and stop walking all bout a breed people

19. Big Up Lisa wid the nuff Breast that’s y Richie LOVEEEEEEEEEE her. Michelle and her plum tomato fi go sit down saggy face. stop fret pon Richie worry bout your kids